![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Personal Effects cu Michelle Pfeiffer si Ashton Kutcher, un film trist, gri, jucat foarte bine. A doua oara nu m-as uita la el.
Se vede clar in filmul asta ca Michelle Pfeiffer a imbatranit, ca nu-i operata, si tot frumoasa e! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ethernal Sunshine of a Spotless Mind cu Kate Winslet si Jim Carrey. Mi-a placut filmul, interesant.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) - Little Children, cu Kate Winslet. Bun filmul, si mai ales, realist. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Incepe sa-mi placa actrita asta. Pana acum nu-mi amintesc s-o fi vazut in altceva decat Titanic, si acolo nu mi-a lasat o impresie prea puternica. Bulina, stii numele filmului Enigma si in engleza? This post has been edited by pescarush: Feb 8 2009, 04:31 PM |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0157583/
Eu nu l-am vazut, am citit doar cartea (asta ca sa nu ma pizmuiesti daca nu-ti place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am mai vazut Revolutionary Road, Seven Pounds si Taken |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aseara am vazut The reader care m-a impresionat, dar nu m-a dat pe spate. Probabil din cauza c-am citit pe aici c-a lasat numai impresii bune si m-am asteptat la mai mult de la el.
Astazi ne-am uitat la Changeling si mi-a placut. Chiar mi se pare ca face un rof f bun Angelina Jolie. Dar iar trebuie sa spun ca-i cam lung ca durata. Si Burn after reading, desi am adormit spre final, mie-mi place genul asta de umor. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Counterfeiters, 2007. Film german, despre evrei dusi intr-un lagar special (datorita talentelor lor) in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial. Sunt pusi sa falsifice banconte (lire si dolari) si acte. Destul de bun filmul, mi-a placut.
Bulina, mersi mult. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cred ca-l caut maine pe site la library. Stai linistita, ai vazut ca pe-aici fiecare e cu gusturile ei, de ce sa ma supar daca nu-mi place? Roxy, mie mi-a placut mult The Reader. In sfarsit un film care prezinta lucrurile putin si din partea cealalta, a omului obisnuit, care a primit un job de gardian in armata nazi. Dar ce-i drept, eu iubesc teatrul, asa ca nu ma deranjeaza un film mai static, din contra. This post has been edited by pescarush: Feb 9 2009, 05:41 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Si mie mi-a placut The Counterfeiters.
Ieri am avut o zi de lene si filme, filme si lene. Am vazut: 1. Passengers (2008) - de vazut doar daca nu ai ce face. La mine inspiratia a fost proasta, pentru ca voi pleca peste cateva zile din tara si nu aveam nevoie sa imi alimentez frica de avion. 2. Vicky Cristina Barcelona (2008) - asta da vacanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Se simte atingerea lui Woody Allen, mi-a placut. 3. The Fall (2006) - citisem mai demult despre el, pentru ca fetita din film este interpretata de o romanca pe nume Catinca Untaru. Filmul e destul de lung, dar m-au impresionat decorurile si costumele, asa ca am rezistat pana la final. Interpretarea si povestea nu sunt cine stie ce. 4. The Gods Must Be Crazy (1980) - cautand o comedie buna mi s-a sugerat sa incerc sa ma intorc putin in timp (prietenii mei si cu mine nu prea ne omoram dupa comediile care se filmeaza in ultima vreme; cu putine exceptii, filmele astea exploateaza prea mult prostia omeneasca, dar intr-un fel aproape grobian si nu reusesc sa inteleg ce-i asa funny). Cred ca m-am intors un pic prea mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu l-am vazut pana la final, dar daca l-a vazut cineva, va zic ca m-a amuzat faza cu sticla de cola (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am incercat sa vad si Milk dar era tarziu si m-a luat somnul. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
L' Appartement (1996), coproductie franco-italiano-spaniola, cu Monica Belucci, Vincent Cassel. L-am vazut la tv asta-noapte, a inceput la 2 noaptea si m-a tinut treaza-trezuta pana la vreo 10 minute inainte de a se termina, cand am capitulat pe canapea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Chiar vreau sa-l revad! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wanted cu Angelina Jolie super filmul.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Azi noapte "Omul Invizibil" Am avut cosmare, si azi toata ziulica mi-a stat gandul la cum ar fi sa fi invizibil.Tare filmul,cred ca l-ati vazut ca e destul de vechi
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 03:57 AM |
|