IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 148 149 150 151 152 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
kalua
post Feb 6 2009, 11:10 PM
Post #1491

Musafir

Personal Effects cu Michelle Pfeiffer si Ashton Kutcher, un film trist, gri, jucat foarte bine. A doua oara nu m-as uita la el.
Se vede clar in filmul asta ca Michelle Pfeiffer a imbatranit, ca nu-i operata, si tot frumoasa e!
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Feb 7 2009, 05:45 AM
Post #1492

Musafir

Ethernal Sunshine of a Spotless Mind cu Kate Winslet si Jim Carrey. Mi-a placut filmul, interesant.

+Quote Post
pescarush
post Feb 8 2009, 04:27 PM
Post #1493

Musafir

Tot eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) - Little Children, cu Kate Winslet. Bun filmul, si mai ales, realist. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Incepe sa-mi placa actrita asta. Pana acum nu-mi amintesc s-o fi vazut in altceva decat Titanic, si acolo nu mi-a lasat o impresie prea puternica.
Bulina, stii numele filmului Enigma si in engleza?

This post has been edited by pescarush: Feb 8 2009, 04:31 PM

+Quote Post
bulina
post Feb 8 2009, 05:53 PM
Post #1494

Musafir

http://www.imdb.com/title/tt0157583/

Eu nu l-am vazut, am citit doar cartea (asta ca sa nu ma pizmuiesti daca nu-ti place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Am mai vazut Revolutionary Road, Seven Pounds si Taken

+Quote Post
Roxana_
post Feb 8 2009, 09:48 PM
Post #1495

Musafir

Aseara am vazut The reader care m-a impresionat, dar nu m-a dat pe spate. Probabil din cauza c-am citit pe aici c-a lasat numai impresii bune si m-am asteptat la mai mult de la el.
Astazi ne-am uitat la Changeling si mi-a placut. Chiar mi se pare ca face un rof f bun Angelina Jolie. Dar iar trebuie sa spun ca-i cam lung ca durata.
Si Burn after reading, desi am adormit spre final, mie-mi place genul asta de umor.

+Quote Post
pescarush
post Feb 9 2009, 05:35 AM
Post #1496

Musafir

The Counterfeiters, 2007. Film german, despre evrei dusi intr-un lagar special (datorita talentelor lor) in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial. Sunt pusi sa falsifice banconte (lire si dolari) si acte. Destul de bun filmul, mi-a placut.
Bulina, mersi mult. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cred ca-l caut maine pe site la library. Stai linistita, ai vazut ca pe-aici fiecare e cu gusturile ei, de ce sa ma supar daca nu-mi place?
Roxy, mie mi-a placut mult The Reader. In sfarsit un film care prezinta lucrurile putin si din partea cealalta, a omului obisnuit, care a primit un job de gardian in armata nazi. Dar ce-i drept, eu iubesc teatrul, asa ca nu ma deranjeaza un film mai static, din contra.

This post has been edited by pescarush: Feb 9 2009, 05:41 AM

+Quote Post
deedee29
post Feb 9 2009, 10:28 AM
Post #1497

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Si mie mi-a placut The Counterfeiters.
Ieri am avut o zi de lene si filme, filme si lene.
Am vazut:
1. Passengers (2008) - de vazut doar daca nu ai ce face. La mine inspiratia a fost proasta, pentru ca voi pleca peste cateva zile din tara si nu aveam nevoie sa imi alimentez frica de avion.
2. Vicky Cristina Barcelona (2008) - asta da vacanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Se simte atingerea lui Woody Allen, mi-a placut.
3. The Fall (2006) - citisem mai demult despre el, pentru ca fetita din film este interpretata de o romanca pe nume Catinca Untaru. Filmul e destul de lung, dar m-au impresionat decorurile si costumele, asa ca am rezistat pana la final. Interpretarea si povestea nu sunt cine stie ce.
4. The Gods Must Be Crazy (1980) - cautand o comedie buna mi s-a sugerat sa incerc sa ma intorc putin in timp (prietenii mei si cu mine nu prea ne omoram dupa comediile care se filmeaza in ultima vreme; cu putine exceptii, filmele astea exploateaza prea mult prostia omeneasca, dar intr-un fel aproape grobian si nu reusesc sa inteleg ce-i asa funny). Cred ca m-am intors un pic prea mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu l-am vazut pana la final, dar daca l-a vazut cineva, va zic ca m-a amuzat faza cu sticla de cola (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Am incercat sa vad si Milk dar era tarziu si m-a luat somnul.

+Quote Post
kalua
post Feb 9 2009, 04:13 PM
Post #1498

Musafir

L' Appartement (1996), coproductie franco-italiano-spaniola, cu Monica Belucci, Vincent Cassel. L-am vazut la tv asta-noapte, a inceput la 2 noaptea si m-a tinut treaza-trezuta pana la vreo 10 minute inainte de a se termina, cand am capitulat pe canapea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Chiar vreau sa-l revad!

+Quote Post
LostWhispers
post Feb 9 2009, 04:49 PM
Post #1499

Musafir

Wanted cu Angelina Jolie super filmul.

+Quote Post
Dixy
post Feb 9 2009, 04:53 PM
Post #1500

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Azi noapte "Omul Invizibil" Am avut cosmare, si azi toata ziulica mi-a stat gandul la cum ar fi sa fi invizibil.Tare filmul,cred ca l-ati vazut ca e destul de vechi

+Quote Post

158 Pages V  « < 148 149 150 151 152 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 03:57 AM