![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred c-am vazut si filmul, dar cartea m-a impresionat tare, mai ales c-am citit-o copchil fiind. Si tin minte ca am tot disecat atunci problema asta, ba cu parintii, ba cu prietenii.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut si eu Doubt. Aspru film.
Un rol tipic Meryl Streep dupa parerea mea. Eu nu i-as da Oscar pentru asta. Ca si complexitate a caracterului oricare din rolurile Kate Winslet in Revolutionary Road si Reader este mai bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Little Children mi-a placut. Mersi Bulina pentru pont.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu ce e cu mine, nu mai reusesc sa vad nici un film in ultima vreme. Am adormit de 3 ori la rand!!! incercand sa vad The Curious Case of Benjamin Button (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Am dat-o pe seriale, ca acolo attention span-ul e de maxim o ora si cam atat pot sa si rezist. Si cand ma gandesc ce nebunie ma apucase intr-o vreme cu filmele, eram in stare 3 zile la rand sa ma uit la filme fara sa ma plictisesc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Vreau neaparat sa vad Confessions of a Shopaholic (The Movie) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , care abia a aparut. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Nu stiu ce e cu mine, nu mai reusesc sa vad nici un film in ultima vreme. Am adormit de 3 ori la rand!!! incercand sa vad The Curious Case of Benjamin Button (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Stai linistita ca si eu am adormit prima data (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , am vazut filmul pana la capat la a doua incercare, dar am mai scris aici ca nu mi-a placut un mod special, atat ca era povestea in sine interesanta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu am aceeasi problema cu filmele in ultima vreme. Au devenit cel mai bun somnifer pentru mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu mi-am propus sa vad Confessions of a Shopaholic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De azi intra in cinema la noi, sa vad cum fac sa ajung (cel mai probabil singura).
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Vazut Revolutionary road si mai degraba mi-a placut jocul actorilor, mie oricum Kate Winslet mi-a placut mereu, decat subiectul in sine desi mesajul e cat se poate de evident.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, jocul actorilor a fost foarte bun. Mie cel mai mult mi-a placut ca nebunul era mai normal decat toti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) El era singurul in stare sa nu complice lucrurile, sa le ia asa cum sunt. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Asa-i! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am vazut si eu azi in ziar reclama la shopaholic insa era si la Che cu Benicio del Toro (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) pe-asta musai sa-l vad |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 04:02 AM |
|