IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 153 154 155 156 157 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
buburuzazuza
post Mar 5 2009, 02:17 PM
Post #1541

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

Vazut The Wrestler - mi-a placut, un pic dur la inceput ( cam mult sange ) iar Mickey Rourke are un corp fenomenal in filmul asta (IMG:style_emoticons/default/heat.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 5 2009, 08:29 PM
Post #1542

Musafir

Eu am adormit la Wrestler si apoi nu m-a mai tentat sa ma mai uit.
Am revazut aseara Matchstick Man cu Nicholas Cage, nu mi-am amintit decat inceputul filmului, dar a fost dragut.
Am si eu The Air I Breathe, dar am uitat de el. Trebuie sa ma uit si la asta intr-o seara.

This post has been edited by pescarush: Mar 5 2009, 08:30 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 7 2009, 07:17 PM
Post #1543

Musafir

Un film grecesc, Politiki kouzina, A Touch of Spice tradus, e o bucata de istorie greceasca amestecata cu gatit, mi-a placut.

+Quote Post
Teocris
post Mar 8 2009, 11:22 AM
Post #1544

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Am vazut noaptea trecuta Memoirs of a geisha. Tot auzisem de film si de carte, insa pana acum nu l-am vazut.
Era tarziu, toata lumea dormea, iar eu pentru ca nu aveam somn am hotarat sa vad filmul asta. Nu-mi pare rau ca am ales sa-l vad singura, din potriva ma felicit ca a fost asa.
Impresia? Finut si angelic. De vazut singura sau cu prietenele, in nici un caz cu familia. Nu pentru ca este interzis, ci pentru ca doar asa te-ai putea lasa prada sentimentelor. M-a impresionat si am trait filmul, insa nu cred ca il mai vad prea curand. Este genul de film care mie imi lasa o impresie puternica la prima vizionare, iar la o a doua vizionare parerea mi se schimba radical. Pentru ca vreau sa-mi ramana in minte impresia asta, pana la anu' nu-l mai vad.
(IMG:http://www.filmposters.it/imgposter/grandi/memoriediunageisha.jpg)

+Quote Post
pescarush
post Mar 8 2009, 02:58 PM
Post #1545

Musafir

Am vazut Confessions of a Shopaholic. E slab filmul, si chiar prost jucat. Nu mi-a lasat nici o impresie. Cartea e mult mai funny, nici nu se compara, zic eu ca au stricat cartea, cu filmul asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Am vazut si Restul e tacere, de Nae Caramfil. Mi-a placut mult filmul, n-as da filmul asta pe multe alte filme premiate cu Oscar. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 8 2009, 02:59 PM

+Quote Post
Cleo
post Mar 8 2009, 05:58 PM
Post #1546

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

noh lasa ca eu m-am uitat cu fata mea, c-a vrut soirée pijama si era musai sa participi la vizionare la Beverly Hills chihuahua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
asa de tare 'i-a placut' si ei c-a adormit la mine-n brate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 12:04 AM
Post #1547

Musafir

Cleolici, asta am facut si noi in seara asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am vazut Ballet Shoes si cu Emma Watson (Hermine din Harry Potter), film englezesc pur si simplu frumos, m-a prins si pe mine in vraja lui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vi-l recomand.

+Quote Post
pescarush
post Mar 10 2009, 02:58 AM
Post #1548

Musafir

Mda... si la noi se practica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar e bine, ma destind filmele de copii.
Am vazut The Air I Breathe. Interesant filmul, overall pot spune ca mi-a placut, dar are prea multa violenta pentru gustul meu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am inceput sa ma uit azi la Body of Lies, dar nu m-am putut concentra, asa ca am abandonat vizionarea dupa vreo jumatate de ora. Mai incerc zilele urmatoare.

+Quote Post
Cleo
post Mar 10 2009, 03:35 AM
Post #1549

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pesca daca-ti placea nu te opreai. Cred ca esti a 4-a persoana pe care o aud ca n-a rezistat pana la capat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 10 2009, 04:32 AM
Post #1550

Musafir

a, bine ca mi-ai spus, sa nu ma mai chinui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

158 Pages V  « < 153 154 155 156 157 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th August 2025 - 06:26 PM