IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 155 156 157 158 >  
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Ciresica
post Mar 16 2009, 11:55 AM
Post #1561

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Sex and the City are un loc aparte in inima mea. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) L-am vazut de 2 ori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 16 2009, 12:50 PM
Post #1562

Musafir

QUOTE(lotte @ Mar 1 2009, 08:20 PM) *
Tocmai am vazut Slumdog Millionaire/Vagabondul Milionar.
Mie mi-a placut foarte mult.Sunt surprinsa, dar chiar mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Si mie mi'a placut foarte foarte mult. Mi-a alunecat asa usor la inima si la suflet tinandu'mi mintea ''treaza'' pe tot parcursul filmului. Iubire, tragedie, speranta, viata, indarjire, indiferenta in fata banilor si lupta pentru existenta si scopul vietii: iubirea! Pentru mine putea castiga chiar mai multe Oscaruri. M-a dus cu gandul si la The kite runner...

The curious case of Benjamin Button mi-a placut si el. Un pic cam lungite anumite scene dar a fost ok.

Changeling imi pare rau ca l-am vazut. Daca as fi stiut de scena cu toporul as fi evitat sa vad filmul. Socant pentru cazul real care il prezinta dar nu m-a dat pe spate... As fi preferat mai degraba un documentar pe aceste subiecte decat un film de Hollywood...

+Quote Post
Diana.
post Mar 16 2009, 01:21 PM
Post #1563

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Iron Man. Robert Downey Jr. face un joc mai bun, probabil, decit prevedea scenariul. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 17 2009, 08:36 AM
Post #1564

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Am vazut aseara "Love in the time of cholera". Superb! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 19 2009, 10:11 PM
Post #1565

Musafir

Krabat (2008), ecranizarea germana a unui roman dupa o legenda sorba. Romanul este lectura impusa in scoli si n-as fi crezut ca filmul imi va trezi interesul, dar m-am pus cumintica pe canapea langa fiica-mea. Un fel de Harry Potter de pe vremuri, dar foarte intunecat si cu atmosfera apasatoare. Din punctul meu de vedere mai bun decat Harry Potter, m-a prins filmul asta. Un minus mare actorului care joaca personajul principal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
S-a filmat o buna parte in Romania.

+Quote Post
angeldust
post Mar 20 2009, 01:18 PM
Post #1566

Musafir

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay a fost misto asa, lejer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai amuzant parca decat prima parte Harold & Kumar Go to White Castle care a fost ei ea ok.

+Quote Post
blekytza
post Mar 20 2009, 01:22 PM
Post #1567

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Minority Report - nu mi-a placut dar m-am uitat pana la sfarsit...

+Quote Post
scumpic
post Mar 20 2009, 04:02 PM
Post #1568

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Am vazut aseara Before the devil knows You're dead
Cam sinistru, am visat urit dupa aceea.

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 20 2009, 04:24 PM
Post #1569

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Watchmen (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) asta sigur nu-i pentru copii, bonus Jeffrey Dean Morgan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 20 2009, 05:45 PM
Post #1570

Musafir

Unborn. Bine ca l-am vazut ziua ca nu mai dormeam diseara. Nu e foarte horror, parerea mea, dar a fost destul ca sa ma sperii. Oricum, interesant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

158 Pages V  « < 155 156 157 158 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th August 2025 - 06:26 PM