![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel mai bun film pe care l-am vazut anul asta .... Pan's Labyrinth ( El Laberinto del Fauno).
Desi nu sunt o amatoare a genului (fantasy), pot spune ca filmul asta e chiar exagerat ...de fain, i-am dat si un 10 pe IMDB asa entuziasmata am fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am vazut si eu Apocalypto. Trebuie sa spun ca, desi nu ma omor dupa Mel Gibson ca actor, imi plac filmele lui. Il recomand.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mie dintre The Departed si Blood Diamond, de departe mi-a placut al doilea. Nu sunt fan Leo di Caprio, dar stie sa joace si si-a depasit perioada de "doar frumusel".
Si ceva ce mi s-a parut mai...deosebit: Prestige, cu Christian Bale si Hugh Jackman. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu gasesc o traducere buna pentru The Prestige (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si mi-e f greu sa inteleg fara traducere ca e si tras prost si nu se aude bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar pare fain asa din ce am vazut.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu gasesc o traducere buna pentru The Prestige (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si mi-e f greu sa inteleg fara traducere ca e si tras prost si nu se aude bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar pare fain asa din ce am vazut. Si eu l-am vazut tot netradus, mai bine spus am adormit la el. La mine parca se auzea bine. Acum e la downloadat Blood Diamond, ca prea m-ati facut curioasa. Va spun si eu impresia dupa ce-l vad. @ioannaraluka nici eu nu-s fan Leo, chiar nu-mi blac barbatii cu chip efeminat, dar trebuie sa recunoastem ca are talent actoricesc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Angel ai incercat pe www.titrari.ro? Ti-as trimite eu, dar nu stiu daca se potriveste.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioana alea de pe titrari nu mi-e buna nici una. Mi-ar trebui o subtitrare pt varianta cu 1 CD framentat la 25.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Am vazut The Departed si mi-a placut. Excelent film iar Leonardo DiCaprio a depasit orice asteptari, excelent joc.Nu mi-a placut pana acum dar trebuie sa recunosc ca am fost fascinata de rolul pe care l-a facut.L-am trecut pe lista actorilor preferati.
|
|
|
![]()
|
|
Angel, a mea e la 23,9. Poate daca gasesti alta varianta a filmului. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
On-topic: am vazut Inside Man, asa si asa, mi s-a parut cam in coada de peste si Match Point al lui Woody Allen, asta a fost interesant, mai ales spre sfarsit. |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut: The Prestige interesant, Babel (mi-a amintit de Crush), Dreamgirls, si "In cautarea fericirii" cu Will Smith.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:46 AM |
|