![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In sfarsit am vazut un film care se incadreaza in categoria "My kind of movie" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si anume Donnie Darko (2001)
Il recomand...pentru minti bolnave asa ca mine, carora le place sa se chinuie 10 ore sa inteleaga ceva dintr-un film (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
M-am uitat pe IMDB la trailer, ca m-ai facut curioasa. Pare interesant. O sa il vad si eu.
Oricum, mai borlnav decat Saw nu are cum sa fie. Eu, mai nou, sunt fan Saw. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, Saw e bolnav in alt sens...eu nu sunt fan Saw si nici alte filme care sunt doar horror si atat.
Dar daca iti place Saw atunci precis ti-a placut si The grudge nu? Singurul film de genul asta care mi-a placut f tare a fost The Ring. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am reusit aseara sa-l vad pe DiCaprio in Blood Diamond. Mi-a placut filmul, dar parca mai mult mi-a placut The Departed. M-a socat finalul la The Departed. Angel si mie imi plac filmele la care trebuie sa ma gandesc un pic. O sa-l pun si eu pe sotul meu sa-l caute pe cel pe care ni-l recomanzi. Saw a fost interesant primul, la 2 si 3 n-am rezistat pana la sfarsit, am adormit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Filmele lui Lynch (despre care am tot vorbit ca am o obsesie) si alte filme cum e si acest Donnie Darko au in comun cateva teme care le fac sa intre in categoria "my kind of movies" : motivul visului, al identitatilor confuze, a distorsionarii timpului si spatiului, al comportamentului voit autodistructiv si abundenta de simboluri care fac legatura intre planuri.
Deci mooooama ce am mai aberat acum, ca pe vremuri cand scriam comentarii la romana de la mine citire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In concluzie: numai tampiti ca mine isi pot bate capul sa inteleaga ceva din filmele astea din care nici regizorii nu au inteles mare lucru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut Boxing Shadow, cu Helen Miller si Cuba Gooding Jr. hmm cam ciudat ca si subiect dar previzibil ca si actiune...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
told you so! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Angel, da Cubul ti-a placut?
Da, mi-a placut The Grudge, dar mai mult mi-a placut The Ring. Inca ma uit cu teama la Tv cand are purici de cand am vazut filmul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szi eu tin minte si acum faza, ma uitam cu o prietena la The Ring....si imediat dupa ce s-a terminat filmul....imi suna telefonul. Am incremenit amandoua ne-am uitat vreo 3 minute una la alta si apoi am izbucnit intr-un ras din ala isteric (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-a placut Cubul. In ultima vreme am mai vazut "The pursuit of happyness" , o poveste care te inspira, despre ambitie, despre faptul ca nimic nu e imposibil daca iti doresti si esti dispus sa faci pe draku in patru sa obtii. Nu imi place totusi Will Smith, niciodata nu mi-a placut ca actor. Filmul asta cu alt actor in rolul lui ar fi fost muuuult mai reusit. Si am mai vazut "Imagine me and you" care e o porcarie...nu vi-l recomand, decat daca aveti 2 ore de pierdut de pomana. Ah da...si "Little Children" a fost destul de misto, nu ceva spectaculos sau memorabil dar pretty nice. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Aseara am vazut Painted Veil, reusita adaptare a romanului lui Somerset Maugham.Politica si dragoste, reusit film, iar jocul actorului Edward Norton (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .Mi-a placut cum a jucat si in The Illusionist.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:49 AM |
|