![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi sau maine imi comand Donnie Darko, il dau dupa aceea la vazut altor 2-3 amici/amice si dupa aceea facem intrunire sa povesteasca fiecare ce-a inteles. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haha ... multa bafta kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
tot un film din acceasi categorie cu Donnie Darko e si Femme Fatale a lui Brian de Palma, cu deosebirea ca in ultimul, scenariul este undeva pe plan secund, enigma fiind contruita si putand fi dezlegata prin punerea cap la cap a mai multor cadre si detalii de natura vizuala. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Vazut aseara The Good Shepherd.Excelent film, duplicitate, spionaj, dragoste, onoare si compromisuri.Matt Damon, (in film Edward Wilson unul dintre fondatorii C.I.A.) a jucat excelent.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Toata lumea este super incantata de Rocky Balboa , a primit pana si critici bune (am eu criticul meu care atata a mai comentat inainte de a vedea filmul ca de ce se mai pune SS in situatia penibila de-a face un film pe tema asta la varsta asta DAR dupa ce l-a vazut nu mai termina cu laudele). Eu nu l-am vazut inca. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu acum, intr-un final....Bridget Jones ( The Diary si The edge of reason) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte foaaaaaaaarte proaste amadoua, ma asteptam la ceva mult mai tare, caci cartea mi-a placut.
Totusi ma macina o intrebare : Renee chiar s-a ingrasat in halul ala pentru rolul lui Bridget? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Da, s-a ingrasat si a slabit de 2 ori...nu stiu, parca se face si treia parte?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apai sincer, am rezistat eroic la cele doua parti de pana acum, la o a treia chiar nu mai rezist (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cum naiba reusesc astea sa se ingrase si sa slabeasca asa la comanda? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
tocmai am terminat de vazut "El Libro Negro"sau"Zwartboek"sau "Cartea neagra"daca s-o numi asa in romana...regia paul verhoeven...pentru mine un necunoscut...insa filmul super...asta daca va plac peliculele cu actiune in timpul celui de-al doilea razboi...nazisti...intrigi...evrei...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut si eu, cam tarzior, e drept, Dreamers al lui Bertolucci, dar tot mi-a placut.
Si Birth, cu Nicole Kidman...nu inteleg nicicum de ce se incapataneaza sa joace in filme care n-au nici un subiect (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Revin: am re-vazut aseara pe Protv Brokeback Mountain si acum imi dau seama ca l-am vazut prima oara cenzurat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Si, am uitat, am vazut New World, cu Colin Farrel, cu indieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:55 AM |
|