IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
kalua
post Feb 14 2007, 05:59 PM
Post #381

Musafir

Azi sau maine imi comand Donnie Darko, il dau dupa aceea la vazut altor 2-3 amici/amice si dupa aceea facem intrunire sa povesteasca fiecare ce-a inteles. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Feb 14 2007, 07:08 PM
Post #382

Musafir

Haha ... multa bafta kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

tot un film din acceasi categorie cu Donnie Darko e si Femme Fatale a lui Brian de Palma, cu deosebirea ca in ultimul, scenariul este undeva pe plan secund, enigma fiind contruita si putand fi dezlegata prin punerea cap la cap a mai multor cadre si detalii de natura vizuala.

+Quote Post
Marbella
post Feb 15 2007, 10:16 AM
Post #383

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

Vazut aseara The Good Shepherd.Excelent film, duplicitate, spionaj, dragoste, onoare si compromisuri.Matt Damon, (in film Edward Wilson unul dintre fondatorii C.I.A.) a jucat excelent.

+Quote Post
kalua
post Feb 15 2007, 12:18 PM
Post #384

Musafir

Toata lumea este super incantata de Rocky Balboa , a primit pana si critici bune (am eu criticul meu care atata a mai comentat inainte de a vedea filmul ca de ce se mai pune SS in situatia penibila de-a face un film pe tema asta la varsta asta DAR dupa ce l-a vazut nu mai termina cu laudele). Eu nu l-am vazut inca. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 15 2007, 12:46 PM
Post #385

Musafir

Am vazut si eu acum, intr-un final....Bridget Jones ( The Diary si The edge of reason) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte foaaaaaaaarte proaste amadoua, ma asteptam la ceva mult mai tare, caci cartea mi-a placut.
Totusi ma macina o intrebare : Renee chiar s-a ingrasat in halul ala pentru rolul lui Bridget?

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 15 2007, 03:14 PM
Post #386

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Da, s-a ingrasat si a slabit de 2 ori...nu stiu, parca se face si treia parte?

+Quote Post
angeldust
post Feb 15 2007, 03:41 PM
Post #387

Musafir

Apai sincer, am rezistat eroic la cele doua parti de pana acum, la o a treia chiar nu mai rezist (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cum naiba reusesc astea sa se ingrase si sa slabeasca asa la comanda?

+Quote Post
ZIBBA
post Feb 15 2007, 07:02 PM
Post #388

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

tocmai am terminat de vazut "El Libro Negro"sau"Zwartboek"sau "Cartea neagra"daca s-o numi asa in romana...regia paul verhoeven...pentru mine un necunoscut...insa filmul super...asta daca va plac peliculele cu actiune in timpul celui de-al doilea razboi...nazisti...intrigi...evrei...

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 16 2007, 08:57 AM
Post #389

Incurabil

Am vazut si eu, cam tarzior, e drept, Dreamers al lui Bertolucci, dar tot mi-a placut.
Si Birth, cu Nicole Kidman...nu inteleg nicicum de ce se incapataneaza sa joace in filme care n-au nici un subiect (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) .

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 17 2007, 01:27 PM
Post #390

Incurabil

Revin: am re-vazut aseara pe Protv Brokeback Mountain si acum imi dau seama ca l-am vazut prima oara cenzurat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Si, am uitat, am vazut New World, cu Colin Farrel, cu indieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post

158 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 12:55 AM