![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia ce am privit Sophie's Choice...un film mai vechi dar foarte bun...cu Meryl Streep...recomand (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am revenit la "filme de duminica ploioasa" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si am vazut
A lot like love si Mini's First Time (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Fountain(2006)- suprapuneri de avataruri, mitologie, o poveste crosetata cu grija si pusa in scena tulburator, diferita fata nivelul comun de perceptie a vietii banale. The Unbearable Lightness of Being(1988) cu Daniel Day-lewis si Juliette Binoche, dupa romanul lui Milan Kundera, Imposibila usuratate a fiintei;`only necessity is heavy, and only what is heavy has value.' Mai inainte am primit un e-mail de la un coleg in care-mi spune ca trebuie neaparat sa vad The Fountain, cica-i extraordinar filmul. Iar The Unbearable Lightness of Being chiar ca e un film care trebuie vazut, eu cred ca l-am vizionat de vreo 3 ori si de fiecare data cand vine la tv ma asez cumintica pe canapea si-l urmaresc. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Persona_Ingmar Bergman
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abstract film, nu-i asa, kary? Eu l-am vazut o singura data, acum vreo 12-13-14 ani si mi-a ramas intiparit pe creier. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am vazut aseara o bucata din "Thumbsucker" si cu toate ca mi-a placut si m-a interesat, am adormit. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Azi trebuie sa iau filmul iar si sa-l vad pana la sfarsit ca merita cu varf si indesat. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua mie mi-e ramas intiparit si la suflet...un film de stari...sau cum ar spune cineva drag mie : "un film pe care il vezi,il simti si ramane adancit in sufletul tau"...o arta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut ieri "300". Incepuse bine, dar pe parcurs s-a cam pierdut. Daca va plac efectele speciale si comics-urile, go for it!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am vazut Borat (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... gaguri cheap duse la extreme... am ras la cateva faze, cele mai multe mi-au intors stomacul pe dos. Intr-un cuvant filmul e ... gross.
Am vazut Prestige ... nu mi-a placut, insa am aflat pe calea asta de fizicianul Nikola Tesla (spre rusinea mea nu-mi amintesc de el) Iluzionistul cu Edward Norton ... dragutel. Babel ... pt mine a fost echivalent cu `la pomul laudat sa nu te duci cu sacul` |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut un film fainutz "Notes on a scandal", destul de original, si am mai vazut niste filme din categoria "treaca mearga" , cum ar fi "The Good Girl" cu Jennifer Aniston si "Happy Accidents"
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut ieri la tv "Being Julia" din 2004 cu Annette Bening si Jeremy Irons (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . E dupa o piesa de teatru de-a lui Maugham si mi-a placut.
In rest: "Children of Men", nici prea-prea, nici foarte-foarte. Spre sfarsitul filmului apare o tiganca care vorbeste romaneste si se dovedeste pana la urma a fi un personaj pozitiv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca cu tiganii astia nu stii niciodata. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) kary, la Persona tin minte ca m-a pocnit si chestia cum e filmat, cand se vede camera man-ul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ia sa caut filmul, cu mare placere l-as revedea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 01:05 AM |
|