![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu Parfumul si mi-a placut mult. Chiar eram curioasa ca l-au facut cu ou si cu otet criticii. Si chiar nu inteleg de ce. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Si ultimul James Bond. Nu ma pronunt pentru ca nu-s fana de-a lui. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
kalua, tiganca aia e Oana Pellea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaaaaha! Buna actrita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eu am vazut aseara Lista lui Schindler...nu-l vazusem pana acum...bun film.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu Perfume si mi s-a parut chiar misto de tot.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu The Last Kiss, dragut filmul. Pe mine m-a enervat pe alocuri, dar am si ras bine la niste dialoguri seci. De duminica dupa-amiaza.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut Lake House...fainut, pana la un punct, sfarsitul previzibil.
Am vazut doar inceputul din Portocala mecanica (ala vechi) la tv, dar as fi vrut sa-l vad tot (sunt cam in urma la filme pe care mi le-am propus sa le vad in viata asta). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Aseara am revazut "Malena"...mi s-a parut incantantor!Rolul principal e al Monicai Belucci...frumoasa femeie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
The World's Fastest Indian cu Anthony Hopkins, mie mi-a placut mult. Un film al carui tematica nu ma intereseaza si care a reusit sa ma prinda in mreaja lui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut aseara "Alpha Dog" cu Justin Timberlake ( te sperie sa vezi ce pot face adolescentii americani, filmul e dupa un caz real) si " The good shepard" cu Angelina Jolie, Mat Damon, Alec Baldwin
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:29 AM |
|