IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
buburuzazuza
post Mar 29 2007, 02:22 PM
Post #451

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

The Illusionist cu Edward Norton, mi-a placut foarte mult si recomand (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 29 2007, 11:29 PM
Post #452

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

"Memoriile unei gheishe" vazut de curand , mi-a umplut un gol in inima, chiar merita vazut.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 30 2007, 09:35 AM
Post #453

Musafir

Am reusit sa-l vad si eu de curand, dar cartea e mult mai frumoasa! Merita citita!
Eu am un dor nebun sa vad ultimul James Bond, dar musai la cinema, altfel e pacat de efectele speciale si de masinile lor...sunt un pic cam suparata, mie-mi placu rau de tot Pierce Brosnan, sexy barbat!!!
Si de abia astpet sa vad partea a III-a din "Piratii din Caraibe", of course, tot la cinema.

+Quote Post
ZIBBA
post Mar 30 2007, 11:10 AM
Post #454

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

asa cum zice Dr Wise...cartea e mult mai frumoasa decat filmul...si un pic diferita...dar eu am citit intai cartea si de aceea filmul mi s-a parut un pic mai slabut...

ieri am vazut "the constant gardener"(Gradinarul fidel...asa il traduc spaniolii)cred ca asa se scrie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,am uitat si bruma de engleza pe care o stiam de cand cu spaniola asta...Foarte bun filmul...mi-a placut mult...

+Quote Post
Amena
post Mar 31 2007, 06:31 PM
Post #455

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,250

Aseara am vazut si Lungul drum al dragostei - pe Hallmark.

Curious George - e desen animat dar e super!

si

Irish Jam - sigur va place daca savurati comediile.

+Quote Post
Philia
post Mar 31 2007, 07:33 PM
Post #456

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

si eu sunt indragostita de Memoriile unei gheise.desi in general nu ma uit la filme pantru ca nu am rabdare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) filmul acesta a reusit sa ma impresioneze.

+Quote Post
kalua
post Mar 31 2007, 08:14 PM
Post #457

Musafir

Lady Vengeance - film sud-corean, cica al treilea dintr-o trilogie (primele: Mr. Vengeance si Oldboy, nu le-am vazut, dar voi casca ochii dupa ele), m-a impresionat filmul, recomand. Acum vreau neaparat sa vad precedentele.

+Quote Post
ZIBBA
post Apr 4 2007, 10:59 AM
Post #458

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

tocmai am terminat de vazut"Ticalosii"-ultima premiera romaneasca...daca vreti sa va faceti o idee de cum e politica romana... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...actori consacrati...Dinica,Iordache,Malaele,Dorel Visan,Albulescu,Mircea Diaconu...si altii...
Recomand...

am sa caut si eu trilogia de care zici,kalua...deci trebuie sa incep cu mr.vengeance,nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 4 2007, 12:07 PM
Post #459

Musafir

Exact Zibba, Mr. Vengeance, apoi Oldboy, la urma vine Mrs. Vengeance. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 9 2007, 08:54 PM
Post #460

Musafir

Vazut si eu Departed, merita vazut, dar eu sunt de parere ca Scorsese a luat Oscarul nu numai pentru filmul asta, ci pentru ce-a realizat pana acum.
Si Material Girls , iar un film de care lumea n-are nevoie. Timp pierdut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

158 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 03:49 PM