![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
The Illusionist cu Edward Norton, mi-a placut foarte mult si recomand (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
"Memoriile unei gheishe" vazut de curand , mi-a umplut un gol in inima, chiar merita vazut.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am reusit sa-l vad si eu de curand, dar cartea e mult mai frumoasa! Merita citita!
Eu am un dor nebun sa vad ultimul James Bond, dar musai la cinema, altfel e pacat de efectele speciale si de masinile lor...sunt un pic cam suparata, mie-mi placu rau de tot Pierce Brosnan, sexy barbat!!! Si de abia astpet sa vad partea a III-a din "Piratii din Caraibe", of course, tot la cinema. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
asa cum zice Dr Wise...cartea e mult mai frumoasa decat filmul...si un pic diferita...dar eu am citit intai cartea si de aceea filmul mi s-a parut un pic mai slabut...
ieri am vazut "the constant gardener"(Gradinarul fidel...asa il traduc spaniolii)cred ca asa se scrie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,am uitat si bruma de engleza pe care o stiam de cand cu spaniola asta...Foarte bun filmul...mi-a placut mult... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 25-February 07 Member No.: 1,250 ![]() |
Aseara am vazut si Lungul drum al dragostei - pe Hallmark.
Curious George - e desen animat dar e super! si Irish Jam - sigur va place daca savurati comediile. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu sunt indragostita de Memoriile unei gheise.desi in general nu ma uit la filme pantru ca nu am rabdare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) filmul acesta a reusit sa ma impresioneze.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lady Vengeance - film sud-corean, cica al treilea dintr-o trilogie (primele: Mr. Vengeance si Oldboy, nu le-am vazut, dar voi casca ochii dupa ele), m-a impresionat filmul, recomand. Acum vreau neaparat sa vad precedentele.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
tocmai am terminat de vazut"Ticalosii"-ultima premiera romaneasca...daca vreti sa va faceti o idee de cum e politica romana... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...actori consacrati...Dinica,Iordache,Malaele,Dorel Visan,Albulescu,Mircea Diaconu...si altii...
Recomand... am sa caut si eu trilogia de care zici,kalua...deci trebuie sa incep cu mr.vengeance,nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact Zibba, Mr. Vengeance, apoi Oldboy, la urma vine Mrs. Vengeance. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut si eu Departed, merita vazut, dar eu sunt de parere ca Scorsese a luat Oscarul nu numai pentru filmul asta, ci pentru ce-a realizat pana acum.
Si Material Girls , iar un film de care lumea n-are nevoie. Timp pierdut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 03:49 PM |
|