![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi-a placut si mie Premonition.
am mai vazut Breaking and Entering si mi-a placut. Deja-Vu m-a dezamagit. vreau sa vad saptamana viitoare Notes on a Scandal, iar duminica tinem ziua lui fiu-meu la un cinema si vedem Surf's Up. pare dragut, din reclame. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
hot fuzz: comedie cu ceva scene lugubre, dar overall, foarte distractiva, in afara stereotipiilor.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Am vazut si eu Babel si mi-a placut mult de tot si Click, mai plictisitor la inceput dar pana la urma a fost super, exact tema mea de gandire din ultima vreme... viata e prea scurta ca sa n-o petrecem alaturi de familie si sa ne dorim sa treaca mai repede si ziua/saptamana asta pt ca sunt momente prea pretioase pe care nu le mai regasim niciodata, mai am putin si ma apuca plansul pt ca mi-i dor de ai mei (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
California dreamin ( nesfarsit) al lui Nemescu , foarte reusit filmul , spumos , actori buni lung fiindca a ramas in faza montajului in care era atunci cand Cristian Nemescu a murit, ar fi trebuit sa aiba numai 2 ore , dar merita vazut. ruleaza in cinema-uri.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am vazut The Number 23. Excelent! Il recomand pasionatilor de thrillere psihologice.
Dupa film mi-am dat seama ca la masina si la casa am nr. 23. Mi s-au cam inmuiat picioarele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
am vazut si eu Numarul 23. mi s-a parut OK dar nu m-a dat pe spate. pentru 3 secunde m-am gandit sa calculez si eu numarul aferent numelui meu ... dar mi-a trecut repede. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) probabil lenea este un simptom al sanatatii psihice ... sau asa vreau eu sa cred. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
am mai vazut Zodiac care chiar mi-a placut ... desi iubitul meu m-a bombanit cateva zile pentru ca l-am dus la un film care dureaza aproape 3 ore si se termina in coada de peste. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 34 Joined: 7-June 07 Member No.: 1,757 ![]() |
Am vazut The Number 23. Excelent! Il recomand pasionatilor de thrillere psihologice. Dupa film mi-am dat seama ca la masina si la casa am nr. 23. Mi s-au cam inmuiat picioarele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Recomand si eu House of 9, Ghost Ship - oldies but goldies mai noi am vazut si mi-au placut: 88 Minutes, The Shooter si Piratii 3 (super efecte, desi ca actiune parca mai nasol ca celelalte) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Foarte bun si 88 Minutes! Plin de suspans si actiune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ce-are shrek 3 de v-a dezamagit? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
am vazut Iluzionistul. super (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
am vazut si eu ieri 88 minutes. minunat!! azi intentionez sa ma uit la california dreamin'.
ati vazut gia? e ceva de capul lui? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 04:56 AM |
|