![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca te referi la Gia din '98...l-am vazut eu si mie personal mi-a placut foarte foarte mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
nu stiu daca e din `98, dar este mai vechi oricum. este ala cu angelina jolie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu Hide and Seek (2005) cu Robert de Niro, mi-a placut.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Enduring Love (2004) cu Bond, James Bond (Daniel Craig). Nu m-a dat pe spate.
Against the Ropes (2003) cu Meg Ryan, slab film. Se poate gasi ceva interesant in el daca ne gandim ca-i dupa intamplari adevarate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
88 Minutes, super tare filmul. M-am reindragostit de (actorul) Al Pacino.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am vazut Deja Vu. Interesant, dar nu spectaculos asa cum ma asteptam eu sa fie.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut 'Frida' si mi-a placut. Banuiesc ca majoritatea ati vizionat filmul, asa ca nu vi-l mai recomand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut si eu Departed aseara, mie mi-a placut (mai ales dupa toate tampeniile pe care le-am vizionat in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).
In seara asta vine la tv "Marfa si banii" a lui Cristi Puiu din 2001, in limba originala + subtitraj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deja Vu cu Denzelu`... ca de obicei, daca joca Denzelu`, se mai dovedeste o data ca stie sa isi aleaga scripturile...
Un film care mi-a placut. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
am vazut si eu, in sfarsit, Pan's Labyrinth si chiar mi-a placut... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 04:56 AM |
|