IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Marbella
post Jul 5 2007, 01:59 PM
Post #531

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

88 Minutes cu Al Pacino care parca are 20 de ani dupa cum se misca.Bun, dar parca tragea el singur tot filmul.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2007, 04:13 PM
Post #532

Musafir

Eu Apocalypto, si mie mi-a placut si nu mi s-a parut numai o macelareala primitiva cum a fost descris de unii critici. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jul 5 2007, 04:35 PM
Post #533

Musafir

Ratatouille, o comedie animata, cu un sobo-soricel exceptional care stie sa gateasca. Am parcurs vizual acest film fara nici o privire analogica catre realitatea imunda si pestilentiala a ceea ce reprezinta sobolanii. Cel din film e un dragut, umanizat peste masura si deosebit de induiosator.

+Quote Post
walpurgik
post Jul 6 2007, 02:00 PM
Post #534

Musafir

California Dreamin' (nesfarsit), filmul lui Cristian Nemescu iesit postum, fara prea multe director's cuts, pentru ca nu a mai apucat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Foarte bun filmul, romanesc autentic, cu ironii subltile, dar si grosolane, cu o culoare locala tragicomica deschizand un limb cu scene savuroase, featuring un sat de provincie, Capalnita, la noi, si un tren cu soldati americani transportand echipament NATO, opriti inopinat de seful garii pentru ca nu aveau acte de vama. Puteti sa va imaginati ce clovnerie iese din intrepatrunderea celor 2 "regnuri": romanesc neaos, bantuit de American dream si the Americans themselves. Un mare plus pentru filmul romanesc, o pierdere usturatoare prin moartea lui Nemescu.

+Quote Post
Diana.
post Jul 7 2007, 10:07 PM
Post #535

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

APOCALYPTO
Un film in regia lui Mel Gibson, un film despre supravieture, despre puterea pe care ti-o da dragostea ... de la mine are nota 10 fara cea mai mica rezerva.

STORY OF US
Bun. Pentru momente in care vrei sa vezi un film care sa-ti spuna ceva pentru mult timp.

+Quote Post
roxanica10
post Jul 7 2007, 10:15 PM
Post #536

Musafir

Am vazut si eu 'California dreamin'. Nu mai fac caracterizare, c-a facut Walpu mai sus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar pot sa spun ca e primul film romanesc, la care ma uit cu o deosebita placere, dupa multa vreme. Am ras aproape tot filmul. Incercati sa-l vedeti, ca merita! Chiar imi pare rau ca s-a dus Nemescu.
Apocalypto mi-a placut si mie f mult, atunci l-am vazut.

+Quote Post
kalua
post Jul 7 2007, 10:55 PM
Post #537

Musafir

The Good German - un film de care Pamantul asta n-are nevoie
Lonely Heart Killers - asta mi-a placut, dar nu m-a marcat in mod deosebit.

+Quote Post
blu_dea
post Jul 9 2007, 01:19 PM
Post #538

Musafir

THE PAINTED VEIL - nu-i rau,dar destul de trist-atat povestea in sine,cat si momentul istoric si locatia in care se desfasoara.
Am citit totusi ca este o capodopera-overrated...parerea mea.

NOTES ON A SCANDAL-mi-a placut mult mult de tot.

FINDING NEMO-l-am vazut si eu,in sfarsit.Dezamagitor,parca nu-mi vine sa cred ca e Disney... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 9 2007, 06:57 PM
Post #539

Musafir

Dance cu Antonio Banderas (si inchipuiti-va ca-s sasaita cand ii pronunt numele de familie, ca asa se potriveste la film), dragut, usor, biografic.

+Quote Post
kary_pink
post Jul 10 2007, 10:07 PM
Post #540

Musafir

"Time" (Shi gan) 2006 (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...cum transforma dragostea oamenii,cum se poate transforma dragostea intr-o boala,pana unde esti dispus sa ajungi in numele dragostei si ce se intampla atunci cand iti pierzi identitatea...

+Quote Post

158 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 03:48 PM