IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
kalua
post Jul 30 2007, 10:54 PM
Post #571

Musafir

QUOTE(angeldust @ Jul 26 2007, 03:12 PM) *
Am vazut si eu "The I inside" si e chiar tare filmul, desi nu prea s-a auzit de el si e f slab cotat pe Imdb. E din ala care iti da multe dureri de cap pana te prinzi care e treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mie nu mi-a placut in mod deosebit, am avut impresia ca se vrea un mic Lynch, se vrea, dar nu poate. M-a dus cu gandul si la Butterfly effect, dar, din pacate, mai mult la a doua parte, care-i o mizerie.

QUOTE(ala80 @ Jun 11 2007, 07:18 PM) *
Am vazut The Number 23. Excelent! Il recomand pasionatilor de thrillere psihologice.
Dupa film mi-am dat seama ca la masina si la casa am nr. 23. Mi s-au cam inmuiat picioarele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

QUOTE(angeldust @ Jun 30 2007, 10:24 PM) *
Am vazut si eu The Number 23 - ce sa zic, nu prea m-a impresionat

Mie mi s-a parut ok, dar mai mult nu. Puteau sa faca jocul cu numerele mult mai complex, iar sfarsitului ii lipseste orice urma de bun simt pentru un astfel gen de film. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 30 2007, 11:09 PM
Post #572

Musafir

normal kalua...daca ar fi sa compar toate filmele de genul asta cu cele ale lui Lynch apai mi s-ar parea toate proaste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 30 2007, 11:38 PM
Post #573

Musafir

Dreptul tau de pamantean sa faci asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nah, parerile sunt subiective, exista o gramada de lume care nu ti s-ar uita la un Lynch de buna voie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu mai vreau sa vad saptamana asta un film prost: Eight Miles High! (Das wilde Leben - Viata salbatica), macar stiu ca-i o catastrofa, dar vreau sa vad in imagini viata povestita a lu' tanti Obermaier. Ala cu sountrackul "Summer wine" cu Ville Valo si tipa care joaca in film.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 31 2007, 05:01 PM
Post #574

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am vazut Apocalipto nu mi-a placut , m-am uitat pana la sfarsit de curioasa sa vad cum se termina.
Ma profilez pe comedii urmat filme cand am vreme.

+Quote Post
splendora
post Jul 31 2007, 05:58 PM
Post #575

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Am vazut Rataouille - merita, e dragut foc si desi nu-mi plac desenele animate, filmu asta a facut banii
1408 - cica e horror, mai degraba e mystery and suspans....dar e bunicel, chiar itneresant
The New World - despre indieni si sosirea europenilor pe pamantul lor. Cine a vazut The Notebook, va stii ca spre deosebire de povestea de iubire dintre Allie si Noah, cea din The New World, e exact opusul....prin urmare, merita filmu!!

+Quote Post
angeldust
post Jul 31 2007, 08:00 PM
Post #576

Musafir

Eu am vazut "Dead poets society" . Chiar merita vazut filmul asta. Mie mi-a placut foarte tare

+Quote Post
kalua
post Aug 1 2007, 01:41 PM
Post #577

Musafir

Daaa, asta-i un clasic. Ai vazut The Fisher King?

+Quote Post
angeldust
post Aug 1 2007, 01:47 PM
Post #578

Musafir

Nu...e fain? Hai ca fac rost de el.

+Quote Post
kalua
post Aug 1 2007, 01:58 PM
Post #579

Musafir

Tot un clasic. In perioada respectiva (unu-i din '89, celalalt din '91) astea doua filme mi s-au parut cele mai tari.

+Quote Post
blu_dea
post Aug 1 2007, 04:07 PM
Post #580

Musafir

Music and lyrics...dezamagitor.Noroc cu Hugh Grant....el mai salveaza filmul...

Nu vreau sa creez polemici,dar de ce toata lumea a ramas asa impresionata de The notebook(si de A walk to remember)???Ma consider o persoana sensibiloasa rau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar asa previzibile si siropoase mi s-au parut incat....nu le-as recomanda decat celor care n-au ce face....

Am vazut si Because I said so....dragutzel,dar fooooarte previzibil.

+Quote Post

158 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 06:55 PM