IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
midnight
post Aug 1 2007, 04:19 PM
Post #581

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Notebook imi stoarce lacrimi de crocodil de fiecare data (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nu atat povestea celor doi din tinerete, ci cea de la batranete..
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Aug 1 2007, 04:23 PM
Post #582

Musafir

Si mie mi-a placut Notebook. L-am vazut o singura data, dar am plans in hohote. Nu stiu daca m-am gandit neaparat la final, cat am trait filmul pe masura ce-l vedeam. Pentru mine nu conteaza atat de mult finalul, cat conteaza continutul.
Normal, ca sotului meu i s-a parut super sirop, dar astia-s barbatii.

+Quote Post
angeldust
post Aug 1 2007, 05:24 PM
Post #583

Musafir

Eh lasa, ca si mie mi s-a parut sirop (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si nu sunt chiar barbat...cu tot excesul meu de testosteron (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Iar A walk to remember refuz sa il vad pt simplul motiv ca e cu Mandy Moore si nu o suport pe pretioasa asta de nici o culoare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Aug 1 2007, 05:31 PM
Post #584

Musafir

A...eu l-am vazut si pe ala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si evident c-am bocit si la ala. Dar sa stii ca nici mie nu-mi place Mandy Moore. Imi aduc aminte totusi cu placere de melodia lui Chris Isaak din 'Chasing Liberty' (parca). E super trista dar suna f bine ('Life will go on').

+Quote Post
blu_dea
post Aug 1 2007, 10:04 PM
Post #585

Musafir

Eh lasa, ca si mie mi s-a parut sirop si nu sunt chiar barbat...cu tot excesul meu de testosteron Iar A walk to remember refuz sa il vad pt simplul motiv ca e cu Mandy Moore si nu o suport pe pretioasa asta de nici o culoare

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nici eu nu o suport,nu se poate abtine sa nu faca vocalize,indiferent in ce film joaca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Atunci,Angel,evita Because I said So ca apare si acolo....booring!

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 1 2007, 10:56 PM
Post #586

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Am vazut si eu intr-un final Number 23. Super tare! Sunt cam in urma cu filmele, dar am de gand sa recuperez. Am Queen pe lista, maine.

+Quote Post
kalua
post Aug 1 2007, 10:56 PM
Post #587

Musafir

Eu n-am vazut The notebook, dar am citit cartea pentru ca vazusem pe-aici ca v-a placut filmul. Asa o carte proasta (roman de dragoste de duzina - cel putin din punct de vedere literar) rar am citit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) N-am abandonat-o pentru ca mi-am tot zis ca trebuie sa devina mai buna, ca l-o apuca deodata talentul pe scriitor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Aug 2 2007, 10:43 AM
Post #588

Musafir

Eu am vazut The Notebook la recomandarea voastra si nu m-am putut abtine sa nu-l vad si a doua oara,putin cam siropos si pentru ale mele gusturi dar de o profunzime extraordinara...

Aseara am vazut Moscova nu crede in lacrimi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
justine
post Aug 2 2007, 12:10 PM
Post #589

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 1,971

the notebook: am incercat sa-l vad acum vreo 2 ani si nu m-au tinut nervii pana la sfarsit.
din filmele pe care le-am vazut in ultima vreme va recomand mr.brooks, cu kevin costner intr-un rol de serial killer (exact! si joaca foarte bine) si william hurt in rolul alter-ego-ului criminalului, iar daca aveti chef sa radeti si va plac povestile, lumile imaginare din vise care se intretaie cu realitatea, aunci mergeti sa vedeti the science of sleep.

(IMG:http://www.cinemastrikesback.com/news/films/scienceofsleep/1280-1.jpg)

+Quote Post
kalua
post Aug 3 2007, 09:15 AM
Post #590

Musafir

QUOTE(walpurgik @ Jan 3 2007, 07:35 PM) *
The Fountain(2006)- suprapuneri de avataruri, mitologie, o poveste crosetata cu grija si pusa in scena tulburator, diferita fata nivelul comun de perceptie a vietii banale.

QUOTE(ioannaraluka @ Apr 10 2007, 10:04 AM) *
Am vazut The Fountain, o fantezie ce pe alocuri isi pierde sirul, dar pe ansamblu e ok.

L-am vazut si eu aseara, imagini frumoase si tulburatoare, metaforic, unul dintre filmele anului pentru mine.

+Quote Post

158 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 07:01 PM