![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, pai pana si pe topicul asta parerile despre un film sunt de multe ori foarte diferite. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Iar despre serial...nah, mie nu-mi place nici Grey's Anatomy (mi se pare plictisitor (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) ), nici nevestele disperate (asta ajunsese sa ma enerveze cumplit). (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
yeah...true..nici mie nu imi place nevestele...in general ..dar mai ales alea disperate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Thank God ca avem atatea feluri de filme si seriale sa satisfaca toate gusturile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Am vazut aseara 1408. Drept rezultat, am avut cosmaruri toata noaptea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am vazut si eu ieri 1408. Dar mi-a placut. E interesant. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
The last king of Scotland, film bun, jucat foarte bine si care ne arata culise ugandeze, lucru mai putin popular. Din pacate a trebuit sa fac niste paralele intre Idi Amin si Ceausescu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Eu am vazut de curand "The Painted Veil" .... e mai vechi, dar a fost dragut. Cu Edward Norton (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am uitat azi noapte printre randuri la bucati din filmul ala cu Oscar Wilde autobiografic de care va ziceam. Mai bine nu va uitati, sa-l vedeti pe Jude Law fetiscan tuguind buzele catre actorul Stephen Fry de-l joaca pe marele scriitor gay si cum stau tandru dezbracati lipiti unul de altul imbratisati. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ca mi-ai zis...Tom Cruise a devenit turn-off pentru mine dupa "Magnolia", Colin Farrell dupa "A home at the end of the world" ...daca il pierd si pe Jude Law nu stiu ce m-oi face (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, joaca bine ca de obicei, prea bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar filmul e fain asa, iar el nu ca alpha male, ci ca gay male. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa il vezi machiat langa pian cum canta "He loves meeeeee, la fa si" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
kalua, ce conexiune la internet ai? De ce nu...EDIT MAgnolia mi s-o parut si mie a big nothing, nu stiu de ce a fost atat de apreciat de unii. This post has been edited by angeldust: Aug 19 2007, 12:43 PM
Reason for edit: bre....ce-mi faci? nu vorbim despre asa ceva pe forum ca e ilegal da? ne facem ca ploua :P
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu iau 'nica de pe Internet sa ma trezesc la parnaie pentru un rahat de film. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Legile sunt stricte, desigur nu-s prinsi toti, dar n-am chef de amenzi de cateva mii bune de euro pana la inchisoare cativa ani.
Asa ca stau in bancuta mea si astept sa iasa legal pe piata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
-Mulholland Dr. in regia lui David Lynch
Ce mai!!! Lynch e neBun,s-a jucat tot filmul cu mintea mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -Samaria(Samaritan Girl) Un alt film a lui Kim Ki-Duk care mi-a placut foarte mult,film fara final care merita fiecare minut din el... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ... -Shortbus Ma abtin sa comentez (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) -Little Red Flowers Un film foarte sensibil despre anii copilariei intre peretii gradinitei...il recomand in special parintilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 05:24 PM |
|