![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Queen, mi-a placut deosebit de mult (si n-am fost niciodata fan Diana).
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si m-am mai uitat si la 300, mi-a placut cel mai mult din punct de vedere vizual. Imi pare rau ca nu l-am vazut la cinema.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Dezamagire in serie: Ultimatumul lui Bourne, Marie Antoinette, Pantera Roz.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce nu ti-a placut Bourne? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Marie Antoinette nu mi-a placut nici mie, nici nu am rezistat sa il vad pana la sfarsit
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut saptamana trecuta 'Blades of glory'- funny si usor de digerat. Avem multe filme de vazut, dar se pare ca jocurile atarna mai mult, asa ca eu ma ocup cu cititul sau rasfoitul revistelor, mai nou.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am revazut "Nea Marin Miliardar", impreuna cu copiii. Le-a placut si lor, iar mie mi-a trezit amintiri vechi - vechi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Angel, sincer nu stiu, parca de la inceputul seriei nu mi-a facut o impresie f buna, dar tot am vazut si urmatoarele doua, poate poate imi vor schimba parerea...dar nu.
Si zici ca asa e si Prison...ca abia asteptam sa ma uit la asta. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prison e ceva mai tare nah (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar tot cam pe acolo ideea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot filmul unii fug de altii, dar Prison Break are cu siguranta dialoguri mai funny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de Prison Break, cred ca ma apuc si eu de el. Sper sa nu fi sters al meu episoadele. Am citit in ziar ca incepe Pro Tv-ul sa-l difuzeze.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Harsh Times. Interesant filmul, final neasteptat . (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:35 AM |
|