![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
4 luni, 3 saptamini si 2 zile a lui Cristian Mungiu
Am vazut filmul intr-un cinematograf italian unde mi-a parut rau sa vad ca spectatorii(majoritatea italieni) nu prea pareau sa inteleaga esenta filmului... Filmul fara cuvinte, bun si dur, te poarta in trecut la suferinta cauzata de comunism... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
marchizul de sade-quillis....divin!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
London, nu e vorba despre Londra, ci e numele unei gagici interpretate de Jessica Biel. Actorul principal, Chris Evans joaca destul de bine.
E vorba de psihologia unei relatii, mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu vreau sa vad the simpson's azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) abia astept..
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
London, nu e vorba despre Londra, ci e numele unei gagici interpretate de Jessica Biel. Actorul principal, Chris Evans joaca destul de bine. E vorba de psihologia unei relatii, mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walpu,superb filmul,mi-a placut!Ms de recomandare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 1-September 07 From: In Your Afterglow ! Member No.: 2,133 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Dupa Ea, film romanesc , tocmai intrat de ieri in cinematografe . Ar putea fi un film misto dar te lasa cam asa in final : (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mai vazut Rocky Balboa (ca daca tot le-am vazut si pe celelalte mi-am zis ca trebuie sa-l vad si pe asta), nu e nu stiu ce, dar m-a surprins ca n-a fost kitsch. Si are o idee foarte frumoasa: ca oamenii in varsta sa-si urmareasca idealurile, niciodata nu-i prea tarziu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aseara am revazut la tv Clanul sicilienilor, tot tare mi se s-a parut, iar muzica... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Dupa Ea, film romanesc , tocmai intrat de ieri in cinematografe . Ar putea fi un film misto dar te lasa cam asa in final : (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Vreau sa il vad si eu neapart..am vazut o prezentare si mi-a placut....sunt curioasa mai mult cum este realizat...subiectul e cam banal, din cate am inteles!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Jolie, mie trailerul mi-a placut mult si m-a convins sa ma duc sa il vad plus ca nu ratez nici un film romanesc in cinema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ideea, pare banala dar ai sa vezi ca filmul are o "chichita" pe care o aflii la un moment dat ( mai multe nu zic ca sa nu iti stric placerea ). Problema este ca te imbarliga in enigme carora nu le mai descoperi raspunsul, pare cam fara final la modul concret . Ramai cu intrebarea " deci ce-a vrut sa spuna?" si asta nu e chiar okay. Sunt multe de analizat la filmul asta dar eventual dupa ce il vezi si tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Oricum , m-am bucurat , sala era aproape plina. De remarcat ca are un aer ceva mai de film strain, nu mai vezi aceleasi interioare 'ceausiste" ca in filmul Moartea domnului Lazarescu spre exemplu. Una peste alta mie mi s-a parut o tentativa de a face un alt fel de film romanesc fata de cele care au fost in ultimii aproximativ doi ani ( exceptie facand dupa parerea mea California dreamin' care mi-a placut mult ). Scuze pentru ditai mesajul, nu am somn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Noapte buna !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:37 AM |
|