![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clanul lupilor - superb!
[ Te rog nu posta link-uri spre site-uri romanesti. Link-ul a fost sters. Multumesc! - Meg ] |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Blue, fara link-uri catre site-uri romanesti. Tu esti user vechi, ar trebui sa stii asta!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doo filme misto, niciunul american: Notes on a Scandal cu Cate Blanchett si Judi Dench si La ley del deseo al lui Almodovar (filmul care l-a facut cunoscut si in strainatate). Ambele jucate si puse in scena foarte bine.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Notes on a scandal mi-a placut si mie oarecum. Asta a lu Almodovar de care zici nu l-am vazut, trebe sa fac rost de el.
Eu ma gandeam sa vad azi Zodiac (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Notes on a scandal mi-a placut si mie oarecum. Si mie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am vazut Shooter si Because I Said So. Foarte misto amandoua! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Va recomand cu caldura un film vechi,simplu si bun...cu gerard depardieu...Jean de Florette...care se continua cu a doua parte..un fel de razbunare pt actiunea din prima parte...numita Manon des sources...foaaarte faine ambele...
Trebuia scris cu litere ingrosate..am setat,si nu a iesit ingrosat...cu ce am gresit ?ma poate ajuta cineva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) edit: pai marchezi ce vrei sa scrii cu litere groase si dupa aceea apesi pe iconul cu pricina, precum in Word. Tu n-ai avut decat mouse-ul pus la inceputul numelui de film. This post has been edited by kalua: Sep 16 2007, 08:18 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi ma uit la Mujeres al borde de un ataque de nervios, tot Almodovar.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vazut "Hotel Rwanda"
Foarte bun filmul. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
tks kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Am vazut Babilon, prea dramatic pentru gustul meu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:37 AM |
|