![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Wild Hogs, o comedie foarte reusita !
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut in weekendul asta Zodiacul si ..normal ca nu mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din seria Almodovar: La flor de mi secreto , mi-a placut mult. In film apare si Chavela Vargas, mi se face pielea de gaina cand o ascult, si Joaquin Cortes...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce l-as vedea si eu filmul. Imi place la nebunie Chavela Vargas (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Din pacate nu il gasesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Later edit ... ahh ce noroc pe capul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tocmai am gasit o sursa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am aflat de ea tot prin film, canta si in Frida (Kahlo), dar acolo nu-ti dai seama daca-i barbat sau femeie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cica ea si Frida au trait si-o aventura...
Eu am vazut filmele astea la teveu, au dat pe arte (un program franco-german foarte misto, cultural) ciclul Almodovar. Din pacate n-am stiut de la bun inceput, am pierdut Todo sobre mi madre si un documentar despre Almodovar. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu tot din Frida am aflat de ea. Mama cate vene mi-am taiat pe "Paloma Negra" cantata de ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anjelu, vazut-ai The Tin Drum (Die Blechtrommel)?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
NU,nu am vazut. Din pacate in ultima vreme nu prea am timp sa ma uit la cate filme as vrea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E fain? Crezi ca o sa-mi placa? Sa stiu sa il caut.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un film bolnav din '79. Dupa o carte de-a lui Günther Grass, care a luat si Nobelu' pentru literatura. Un film care ori place, ori ba, cale de mijloc nu exista.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
vazui The road to Guantanamo- dupa o poveste reala (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) sa vedeti cum isi trateaza prizonierii "teroristi" the northern Alliance (americanii in special).
povestesc 3 tineri britanici de origine pakistaneza ajunsi din greseala in mainile lor. De ramas gura casca ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:35 AM |
|