![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Smokin' Aces - mi-a placut in mare, desi se cam lalaie pe la mijloc. Nici povestea nu-i noua, dar, ma rog, la filme cu o gramada de impuscaturi si impuscati nu m-o interesa chiar asta.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://ia.media-imdb.com/media/imdb/01/I/23/57/48m.jpg) Happy Hour. Merita vazut.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zodiac - am crezut ca nu se mai termina. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Wonderland(2003) - nu m-a interesat subiectul, dar e bine facut. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Declar semidependenta de Prison Break, semi ca desi ma tenteaza sa ma uit si il am pe comp am un masochism de a amana suspansul facand tot altceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
recomand Premonition si Perfume .....interesante (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Walpu, nu te apuca...iti spune o patita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Acum seria a 3-a o tot ametesc, dau 4 ep, apoi pauza si tot asa...si eu la ce ma mai uit? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Raise the Red Lantern (Da Hong Deng Long Gao Gao Gua) din 92, l-am revazut de fapt. Merita. Omu' citea ceva prin casa si avenit sa-mi spuna de vreo 3 ori ca-l casapeste muzica filmului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, nu te apuca...iti spune o patita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Acum seria a 3-a o tot ametesc, dau 4 ep, apoi pauza si tot asa...si eu la ce ma mai uit? Fetelor, sa stiti ca din cauza de Prison Break am lipsit de pe forum in weekend. Nu mai sunt om...imi place prea mult serialul asta. N-am fost niciodata dependenta de ceva, dar acest serial m-a scos din minti. Si culmea e ca gasesc tot mai multa lume care a patit-o ca mine. Frumoasa poza din avatarul tau Ioanna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Thanks (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca stiu eu ca va fascineaza Wentworth Miller aka Michael pana la oase, nu ca pe mine nu m-ar... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ::lol
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 05:25 PM |
|