![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ce filme artistice, am vazut eu Taxi To The Dark Side, documentar. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si-asa-i "iubeam" eu pe americani... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) din aceeasi serie cu sperieti am vazut Our fathers cu Cristopher Plummer si inca vreo cateva figuri cunoscute. E vorba despre scandalul de-acum 2-3 ani din biserica catolica, cu preotii pedofili si ce se ascunde in spatele unor sutane. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa inteleg ca n-a mai vazut nimeni nimic? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
de vineri seara am intrat in randul fanilor Prison break, sambata seara ne-am culcat pe 2am si asta numai asa de jena fata de ora tarzie altefl mai aveam vreo 3 episoade de vizionat ....am vazut vreo 12 pana acum deci azi sotul meu se duce sa le ia pe celelalte. Culmea ca dupa primele 3 episoade inca nu eram prinsa dar acum? mi s-a dublat tensiunea, de-abia astept s-ajung acasa diseara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I got a disease! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Jocul terorii "Butterfly on a Wheel", foarte fain..o adevarata lectie de viata!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am mai vazut nimic demn de luat in seama (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) adica Ocean 13, The Pricess Diaries partea a 2-a (cu fiica-mea). Aaa! Si The Incredibles, filmu' asta-i kul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acusica ma pun sa vad primul film din viata mea de-al lui Kim Ki-Duk, "Primavara, vara, toamna, iarna,...si primavara" se cheama. De-abia astept! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hot Fuzz (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Film englezesc, al lui Edgar Wrights, cel care a facut si Shaun Of The Dead, acuma tema-i alta, dar umorul e la fel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
e beton Hot Fuzz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vazut si eu acu ceva vreme
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Ah ce mi-e dor de un film la cinema cu nachos, pfepferoni si crema de brinza intr-o mina si cu cola in cealalta!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Of topic...(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) kalua sint numai vise...regimul...ce-as vrea sa fii mai pe linga mine sa-mi dai cite-un bobirnac, sa ma trezesti din visele astea! Oare ce mai e nou pe la cinema in DE? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
fleurdelis, la cinema se merge pentru a vedea filme, pentru mancat mergem la restaurant. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bre, ce-au facut americanii astia din voi! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
In My Father’s Den - cu efect wow la mine. Metaforic, plin de lirica, cu un soundtrack tare, regizorul (Brad McGann) se joaca si cu timpul, filmul asta mi-a adus aminte ce filme bune pot face nou-zeelandezii. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut un film super tare, considerat deja un clasic, The Big Lebowsky. Nu il vazusem pana acum, dar a fost cam misto asa, am ras o gramada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-a ramas in cap faza aia cu "Nobody fucks with the Jesus" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Cu capul inainte /Gegen die Wand / Head-On
- regizat de un turc (Fatih Akin), e o productie turco-germana. Interesant de ce poti fi in stare doar pentru a pastra anumite traditii... This post has been edited by buburuzazuza: Oct 22 2007, 09:41 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:01 PM |
|