![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
...sau a nu le pastra. Mi-a placut si mie filmul, am scris pe-aici de el, nu m-am asteptat sa fie atat de dur pana la sfarsit.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
vazut "California Dreamin' ". super filmul.
week-endul asta vreaus a mai vad ceva filme, ca am ramas in urma iar. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Revazut Damage (1992) cu Jeremy Irons, unul dintre filmele foarte bune, actiunea, dialogurile, actorii, coloana sonora, toate la marea arta. In plus are multe chestii pentru mine perfecte.
Match Point (2005), mi-a placut si asta, dar nu-i un film de capatai. Facut de Woody Allen, construit foarte bine, tema buna si reala, merita vazut zic eu. Mi-a placut si coloana sonora. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Match Point mi-a placut si mie.
am mai vazut "Click", e simpatic si "No Reservations" - film pentru muieri depresate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut I now pronounce you Chuck and Larry...n-am rezistat nici pana la jumatate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , rar mi se intampla sa nu ma uit, chiar daca nu incepe prea bine filmul.
Si Wicker Park, mai vechi, asa si asa, macar m-am uitat la tot. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
The Prestige - mi-a placut foarte mult.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Revazut Death And The Maiden (1994) cu Ben Kingsley si Sigourney Weaver (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Live Free or Die Hard (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , chiar mi-a placut. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am vazut acum in weekend Charlie and The Chocolat Factory...foarte fain...mai ales pentru copii:) ...si nu numai.Iar apoi m-a lovit o pofta de ciocolataaaaaa mama-mama...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In noiembrie are postul ala tv destept seria Kubrick (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) , azi ma uit la Barry Lyndon.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Am reusit si eu in sfarsit sa vad Notes on a Scandal (IMG:style_emoticons/default/popcorn3[1].gif) Il bag pe lista la Favorites (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:29 AM |
|