![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
The Fracture (2007). Mi s-a parut genul de film bun de vazut la cinema, are suspans, e nitel psihologic dar si cu putin umor. Si il are si pe Anthony Hopkins care, cel putin mie, imi place.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
"Lost in translation". Eh....as zice multe despre filmul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mi-a placut....primul gand dupa ce l-am vazut a fost " As pleca maine la Tokio daca as putea", DAR ...mi s-a parut cam fara actiune, putin prea linear, dulcic si sensibil si mai ales....mi-a venit sa-mi dau o palma imediat dupa ce am gandit "dulcic si sensibil" pentru ca in final tot despre un soi de tradare este vorba....oare de ce tindem sa empatizam mai mult sau sa nu fim revoltate de o poveste cu iz de tradare dar romantic si candid prezentata?! Pe mine intrebarea asta m-a revoltat impotriva primei impresii ..."dulcic si sensibil" .Si totusi mi-a placut filmul, sunt curioasa cele ce l-au vazut cum l-au gasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Si ma pregatesc sa ma uit la The prestige. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt curioasa cine nu a vazut Lost in translation. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Recunosc ca mie mi-a placut, dar daca stau si ma gandesc acum la filmul asta pot spune ca nu m-a marcat in mod deosebit. Mi-a placut cum a fost jucat, s-a simtit ca ies scantei intre madam si musiu, nu mi-a placut cum a perceput don'soara Coppola Tokio-ul si ca n-a facut economie la niciun cliseu despre orasul asta. De asta ma si mir ca tie ti-au venit ganduri de vizitat Tokio-ul, Laryssa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cred ca e foarte important cum percepe fiecare subtilitatea in sine si ce intelege prin ea vis a vis de filmul asta. Eu am vazut filmul asta o data, il mai tin minte, dar a doua oara nu m-as mai uita la el, cred c-as adormi instantaneu. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io l-am vazut dar deja nici nu mai stiu despre ce era vorba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nah..la mine se intampla asta cu 90% din filme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine imi recomanda o comedie buna de buna? Am un chef nebun sa rad la un film si sunt in criza de inspiratie!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A vazut cineva Lucía y el sexo? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Merita sa-mi pierd timpul cu el?
In seara asta ma uit la tv la La Banquière cu Romy Schneider (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu...sincer, nu prea merita.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
kalua, si eu zic la fel ca ioanna... nu e cine stie ce...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va multumesc! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:29 AM |
|