IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
ALISA
post Nov 29 2007, 04:27 PM
Post #731

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

If Only Nu extraordinar, probabil ca am vazut prea multe filme pe tema asta.Cineva care incerca sa schimbe destinul si se intoarce in trecut
Apropo, am vazut Perfume.N-am vazut film mai prost ca asta.Ideea a fost interesanta, dar filmul scarbos rau.Asa de rau imi pare ca mi-am pierdut timpul cu el.

This post has been edited by ALISA: Nov 29 2007, 04:30 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Nov 29 2007, 08:40 PM
Post #732

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) efectul a fost taman invers la mine. Intocmai, cum ai zis si tu , am perceput la fel : mi s-a parut bizar ca tot ce a remarcat in Tokio au fost jocurile mecanice si ca vai saracuta, era venita cu sotul si statea cat era ziulica de lunga langa geam in loc sa cutreiere strazile ( eu asa as face ). Si mergand pe rationamentul asta , ma gandeam ca mi-a deschis apetitul in sensul ca mi-a aratat suficient de putin cat sa ma faca sa-mi pun problema ca nu m-am gandit pana acum sa vizitez Tokio. Anyway...pana la Tokio mai am alte locuri de bifat but i was just saying (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Dec 2 2007, 04:17 PM
Post #733

Musafir

QUOTE(ALISA @ Nov 29 2007, 04:27 PM) *

Apropo, am vazut [b]Perfume
.N-am vazut film mai prost ca asta.Ideea a fost interesanta, dar filmul scarbos rau.Asa de rau imi pare ca mi-am pierdut timpul cu el.

Subscriu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Sunt foarte fericita sa vad ca in 2008 apare Sex and the City: The Movie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...sper din suflet sa fie la fel de fain ca serialul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In continuare stau prost la capitolul filme desi acum sunt acasa si am timp, dintre filmele noi aparute ceva sugestii?

+Quote Post
kalua
post Dec 2 2007, 06:32 PM
Post #734

Musafir

Am revazut aseara aseara La Boum, chiar ambele parti. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) La o bucata s-a uitat si fiica-mea, ca pana acolo nu mai e departe. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Dec 2 2007, 06:53 PM
Post #735

Musafir

Subscriu si eu vis-a-vis de 'Perfume'.
Eu am adormit la 'The fountain'. Mi-a spus al meu c-a fost cam trist.

+Quote Post
ALISA
post Dec 3 2007, 09:03 AM
Post #736

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Ieri am vazut HARD CANDY.Plictisitor rau.Al meu s-a lasat dupa 10 min si s-a uitat la TV.Eu am rezistat pana la sfarsit ca sa vad cand apare faza interesanta

+Quote Post
angeldust
post Dec 9 2007, 10:07 PM
Post #737

Musafir

Mie Hard Candy mi s-a parut orice numa plictisitor nu :| Acuma nah...gusturile nu se discuta

Azi am vazut Revolver a lui Guy Ritchie si mi-a placut f f tare

si am mai vazut si Trafic, care abordeaza problema traficului de fiinte umane si care iar mi-a palcut.

+Quote Post
jolie
post Dec 9 2007, 10:16 PM
Post #738

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

The Thomas Crown Affair(Aventura in doi)
Este efectiv suuperb.Mi-a placut mult....are de toate, inclusiv pe Pierce Brosnan, vi-l recomand!

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 9 2007, 10:52 PM
Post #739

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

American Gangster am vazut ieri dar n-am avut starea necesara, m-a pierdut si-am adormit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si, parol, nu mi se-ntampla des. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 9 2007, 11:40 PM
Post #740

Musafir

QUOTE(jolie @ Dec 9 2007, 09:16 PM) *
The Thomas Crown Affair(Aventura in doi)
Este efectiv suuperb.Mi-a placut mult....are de toate, inclusiv pe Pierce Brosnan, vi-l recomand!

Daca ti-a placut asa mult incearca sa vezi si originalul, cu Steve McQueen si Faye Dunaway.

Si mie mi-au chiar placut mult Parfumul (citisem cartea, deci stiam despre ce e vorba) si Hard Candy si-mi place cand pe-aici apar pareri diferite. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

158 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 12:29 AM