![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am vazut Beautiful mind si o sa ma mai uit o data sapt asta. Imi place tare mult filmul asta.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Black Snake Moan cu Samuel L. Jackson, Christina Ricci si Justin Timberlake (care se pare ca a dat totul, dar mare branza nu face in filmul asta), un film ok, ii dau nota 7. Tema filmului: mai toti avem probleme, dar ne putem "insanatosi" reciproc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
vazut "4 Luni, 3 Saptamani, 2 Zile". trist... altfel, mi-a placut. imi plac filmele romanesti, dar in general raman cu un gust amar.
am vazut aseara "The Name Sake". mi-a placut si asta, este educativ pentru emigrantii la prima generatie. trateaza conflictul intre generatii, accentuat de diferentele de cultura a unei familii de indieni emigrate in USA. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Trafic uman (HUMAN TRAFFICKING - SUA, 2005).
Regia Christian Duguay Cu: Mira Sorvino, Donald Sutherland, Robert Carlyle Două nominalizări la Globul de Aur 2006 pentru Mira Sorvino şi Donald Sutherland Dramă. Mai multe adolescente din Europa de Est şi fiica minoră a unei turiste americane cad victime traficanţilor de carne vie, care le aruncă în iadul violenţei şi al prostituţiei. Poliţista newyorkeză Kate Korozov, care s-a mai întâlnit cu această lume, îl convinge pe şeful forţei de intervenţie din cadrul Serviciului de Imigraţie s-o angajeze pentru a lupta împreună împotriva sclaviei sexului. Am vazut prima parte sambata .Am fost socata! A doua parte e sambata asta la TVR 2 la 23.30 Il recomand.Sunt multe de invatat de acolo . |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as dori sa fac o corectie..filmul cu aceeasi tema pe care l-am vazut eu se numeste "Trade" nu "Trafic". Trafic era traducere in Ro, dar cum sunt 100 de filme cu titlul asta deja, e usor de confundat
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am adormit aseara la Death Proof (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
si eu am vazut astazi "4luni,trei saptamini si doua zile".m-a impresionat intr-un mod neasteptat,si in special jocul actorilor care mi s-a parut genial.sincer,nu ma asteptam sa fie un film atit de reusit.dupa mine,este cel mai bun film romanesc de la "Cel mai iubit dintre paminteni"incoace...
filmele romanesti in general abunda de vobe,gesturi si totul pare cumva fortat,exagerat.la acesta fiecare cadru, fiecare dialog era la locul lui. cred ca iubitorii filmului bun nu trebuie sa-l rateze. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am reusit sa vad Death Proof-ul lui Tarantino, un B-movie care mi-a placut, dar nu cred ca gaseste fani pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si am reusit sa vad si eu Fracture, mi-a placut si mie, jucat genial (Anthony Hopkins numai cand ridica o spranceana povesteste nu stiu cat), Ryan Gosling ii face fata lui A.H. cu brio, dialoguri de la mama lor (dar mi-as fi dorit mai mult din ele). Sfarsitul nu m-a satisfacut in schimb, puteau sa-l faca intr-un mod mai subtil. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am un we singura, ca al meu barbat a plecat sa taie porcul la tara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca ma rasfat cu cantitati industriale de net si filme.
Am vazut: Becoming Jane (despre Jane Austen), Moliere, Episodul 8 din Prison Break (seria 4), Mala Educacion si The Secret. Despre acest ultim film am auzit tot felul de recomandari si pareri bune. Mi-a placut si cred ca macar un sambure de adevar tot este acolo... Vreau sa-l mai vad o data (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mama Educacion am vrut sa-l vad cu sotul meu, dar cand a vazut cu ce este a refuzat (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Asa ca am profitat de faptul ca-s singura si l-am vazut pt a 3a oara. Imi plac mult filmele lui Almodovar, oricat de fitzos ar suna (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce episodul 8 seria 4? (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) ca suntem numai la ep 8 seria 3 si pauza pana la jumatea lui ianuarie ...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 09:07 AM |
|