IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Nimphetamin
post Dec 16 2007, 12:14 AM
Post #751

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Scuze, seria 3 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Il incurc cu Nevestele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Dec 16 2007, 12:15 AM
Post #752

Musafir

Nu de alta, dar aveam un inceput de palpitatii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 17 2007, 10:09 AM
Post #753

Musafir

Drept dovada a faptului ca sunt epuizata si am nevoie de o vacanta, aseara am adormit la Inland Empire!!! Nu pot sa cred! De o gramada de vreme ma chinui sa fac rost de filmul asta si aseara cand in sfarsit am reusit, am adormit la el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Din ce am vazut pana sa adorm totusi, cred ca e unul din cele mai imbarligate filme ale lui Lynch de pana acu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am mai ajuns la o concluzie. Filmele lui Lynch fara muzica lui Angelo Badalamenti pur si simplu nu ar avea nici un farmec, numai coloana sonora la toate face jumate din bani.
Oricum, o sa ma uit la el din nou si revin cu impresii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

In caz ca nu stiati, Lynch a scris si o carte recent. Am cumparat-o si am si citit-o (in vreo 2 ore ca e subtire rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )...o sa va povestesc si despre ea cand oi avea vreme.

+Quote Post
kalua
post Dec 17 2007, 11:08 AM
Post #754

Musafir

Eu am vazut Tricks cu Nicholas Cage, treaca-mearga, nimic deosebit.
Si Agnes si fratii lui (Agnes und seine Bruder), asta mi-a placut mult.

+Quote Post
angeldust
post Dec 25 2007, 04:03 PM
Post #755

Musafir

http://zeitgeistmovie.com/

Aici puteti vedea free un film interesant pentru amatorii de teoria cospiratiei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In josul paginii aveti si subtitrari in diverse limbi, printre care si lb romana.

+Quote Post
kalua
post Dec 25 2007, 04:19 PM
Post #756

Musafir

Eu am vazut, printre picaturi, Fido, o comedie cu zombies. Anii '50, iar zombineii sunt tinuti la casa ca servitori. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Personajul principal feminin e jucat de Trinity din Matrix (Carrie-Anne Moss). E dragut pentru cine savureaza comedii horror.

+Quote Post
kalua
post Dec 26 2007, 03:15 PM
Post #757

Musafir

Bobby, despre mitul Robert F. Kennedy. Au fost scosi la plimbare o gramada de mari ai Hollywood-ului in filmul asta, Anthony Hopkins, Eliah Wood, Sharon Stone, Belafonte, Demi Moore, Helen Hunt, Ashton Kutcher, Lindsay Lohan, etc., sunt multe povesti in filmul asta care n-au treaba cu Kennedy direct, plus ideea de o America mai buna, mai tare, mai nu stiu cum, ideea care moare odata cu asasinarea lui Bobby. Mie mi-a placut, ii dau nota 8.

Music And Lyrics cu Hugh Grant (care e ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) si Drew Barrymore (de care mie personal nu-mi place si nici nu gasesc ca-i o actrita iesita din comun), o comedioara usurica cu muzica de-a anilor '80, ok, nota 6.

Knocked Up, comedia asta chiar mi-a placut.

+Quote Post
roxanica10
post Dec 27 2007, 12:59 AM
Post #758

Musafir

Am fost asta seara la mall si-am vazut Alvin and the Chipmunks: dragut, recomfortant si copilaresc. Va recomand sa mergeti cu cei mici la el.

+Quote Post
angeldust
post Dec 27 2007, 01:15 AM
Post #759

Musafir

Touching the Void - un film relizat ca un docmentar, bazat pe o poveste reala care te tine cu sufletul la gura garantat.
Tagline:
The closer you are to death. The more you realize you are alive.

P.S. Am vazut si eu acu ceva vreme Knocked Up si mi s-a parut o comedie f slabuta sincera sa fiu, ma asteptam la mult mai mult dupa reclama ce i se facuse.

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 27 2007, 06:11 PM
Post #760

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Razboi pe calea undelor in regia lui Alecu Solomon , un documentar despre postul de radio Europa Libera. Mi s_a parut foarte interesant.

+Quote Post

158 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 10:15 AM