![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Little Children un film foarte interesant si foarte incalcit...situatii frumoase, sensibile dar si urate din viata reala...Scoate la lumina anumite intimitati deranjante din viata unor oameni...Poate parea usor plictisitor pentru cei carora le place actiunea dar e un film de vazut pentru cei sensibili...
Så som i himmelen (2004)(As It Is in Heaven) este o poezie, un film care trebuie vazut.Este de o mare sensibilitate si frumusete... Cumva cele doua filme au in comun sensibilitatea si viata cu diferitele ei situatii doar ca primul este un comercial iar al 2 lea o piesa de arta... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel cu dirijorul l-am vazut si eu, mi-a placut mult, m-a uns la inima si-am dat drumul si la lacrimi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut a doua oara United 93. Si inca un documentar care nu stiu precis cum se cheama fiindca era dublat in franceza, care aducea n dovezi cum ca intregul atac de la 11 septembrie a fost opera lui Bush, un pretext politic pentru a ataca Iranul si pentru a-si creste el popularitatea. Oricat de curios pare, in acest documentar sunt aduse multe dovezi. O sa postez cand aflu numele original , in caz ca intereseaza. Cumva Fahrenheit 9/11? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Nu-nu.
Inca nu stiu care e. Dar aflu eu cand revin in tara. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mindwalk(1990)
Un inceput stiintific, o continuare filozofica si un final poetic. Nu este un film, pare mai mult un dialog dar este foarte foarte interesant si trebuie sa ai rabdare si curioazitate pentru anumite ale lumii(stiinta, politica si poezie) pentru a-l putea privi:322: |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am vazut Hostel partea I si partea a II-a, de Tarantino. Cam tragic filmul dar interesant subiectul. Oamenii cu bani vin intr-un orasel mic ca sa ucida alti oameni, contra unei sume de bani deloc neglijabile, evident. Victimele sunt "prinse" de catre diversi oameni platiti pentru asta apoi sunt scosi la licitatie. Este un horror, intr-adevar, dar pe mine m-a facut sa ma gandesc la cat de departe pot ajunge oamenii cu bani pentru distratie, pentru a-si indeplini diverse fantezii sau pentru a-si infrange frustrarile.
PS: Daca aveti copii, nu-i lasati sa vada asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tarantino a fost doar unul dintre cei multi producatori al acestui film (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , deci in nici un caz nu-i filmul lui.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut doar o parte din Hostel I pentru ca nu am putut sa privesc mai mult. Din punctul meu de vedere este un film idiot, regizat prost. Poate da, se intampla astfel de cruzimi in lume dar daca doresti sa tragi un semn de alarma in privinta asta in niciun caz nu expui astfel de scene macabre.Parerea mea personala este ca acest film imbie mai tare la violenta... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
QUOTE Tarantino a fost doar unul dintre cei multi producatori al acestui film, deci in nici un caz nu-i filmul lui. Eu doar pe el l-am ginit la inceput. Ce-i drept nici n-am fost atenta prea mult si cred ca pe el l-am recunoscut primul si mi-a ramas in minte.QUOTE Eu am vazut doar o parte din Hostel I pentru ca nu am putut sa privesc mai mult. Din punctul meu de vedere este un film idiot, regizat prost. Poate da, se intampla astfel de cruzimi in lume dar daca doresti sa tragi un semn de alarma in privinta asta in niciun caz nu expui astfel de scene macabre.Parerea mea personala este ca acest film imbie mai tare la violenta... Mie mi-a placut filmul, de fapt subiectul lui dupa cum am mai spus. Mi-am luat si eu Human Trafficking. M-a intristat acest film... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E atat de adevarat ce se intampla in jur mai ales ca sunt 3 astfel de zone si in Bucuresti in care fetele sunt sechestrate mai ceva ca niste animale. E dureros ca nu ia nimeni masuri. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Declar si eu cu mandrie c-am reusit sa stau treaza la un film. E vorba despre No country for Old Men. Are nota buna pe imdb (8.7). Vi-l recomand, ca-i deosebit. Angelu' o sa-ti placa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mai multe nu spun, ca-i bine sa va faceti voi propriile impresii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 09:06 AM |
|