![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi ajunge la cinema abia pe 10.4.2008. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A vazut cineva I Am Legend cu Will Smith? Ieri l-am auzit pe-un critic de film care nu-i deloc cu filmele de actiune cuma laudat filmul asta de numa, ca ce actor trebuie sa fii ca sa intretii publicul o ora fara nimeni altcineva, ca actiunea e in stil dramaturgic, bla bla. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Am vazut si eu Hostel aseara si m-am cutremurat. Au fost scene la care nu m-am putut uita si numai gandul ca exista oameni atat de bolnavi pe lumea asta m-a infiorat!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Eu am vazut aseara I Am Legend. Nu am adormit la el dar nici nu m-a dat pe spate.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu reusesc sa fac rost de No country for old men (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Ca mi se parea interesant din ce am citit si chiar vroiam sa il vad. :|
Am spus sau am uitat ca am fost la cinema la Elizabeth The Golden Age si e cat se poate de prost?? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi vine si asta pe 28.2. la cionomatograf. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) La old man ma refer.
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am văzut "Busola de aur". Kidman e convingătoare în rol de duduie îngheţată.
Miroase a trilogie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mi-a plăcut modul în care funcţionează mecanismul ăla deştept care spune adevărul despre orice. Numai să-l poţi înţelege. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mai multe nu vă spun, ca să nu stric cheful amatorilor de poveşti care se vor duce să vadă filmul poate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Si eu am vazut I Am Legend si mi-a placut, mai bine zis "m-a prins" actiunea, si ideea ca asa ceva s-ar putea intampla...
Oricum merita vazut, mie imi place tot mai mult Will Smith. Am vazut tot cu el si "In pursuite of happiness" unde joaca cu fiul lui, impresionant... |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut 3:10 to Yuma azi, mi se pare foarte aiurea filmul, ma asteptam la mai mult, sincera sa fiu. Hai ca poate povestea ar mai fi cum ar mai fi, sa zicem, insa are niste faze absurde dpdv logic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mh, am verificat acum si are 8,1 nota pe imdb. Si totusi, mie de ce mi s-a parut aiurea? :magandesc: This post has been edited by lxn: Jan 12 2008, 11:50 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dore, chiar este trilogie. fiu-meu a citit-o. a fost cam dezamagit de film, mai ales ca se termina intr-un punct de unde cartea mai continua.... l-am lamurit si eu ca probabil va mai fi o parte a 2-a, etc.
mi-a placut si mie filmul (ma rog, e pentru copii, dar e ok). |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Bourne Ultimatum, mie mi-a placut. Un sfrasit cool pentru asa o trilogie!
The Lookout, mi-a placut ideea, mai putin cum a fost pus in scena. 28 Weeks Later - si asta mi-a placut, chiar daca nu sunt un fan al genului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 09:07 AM |
|