IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
splendora
post Jan 13 2008, 02:24 AM
Post #791

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

sa mai recomand si eu unele

I am legend
P.s. I love you - mi-am luat si cartea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

si am vazut si Juno, dar nu e chiar asa demn de recomandat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 13 2008, 03:34 AM
Post #792

Musafir

Kalua, nu tu ziceai ca nu ti se arata sa te uiti la Bourne Ultimatum cand il laudam eu pe aci? Parca tu ziceai ca nu iti place genu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu am o veste trista ... cu toate eforturile pe care le-am facut..am adormit azi la pranz la No country for old men :| Dar promit ca mai incerc odata.

+Quote Post
kalua
post Jan 13 2008, 03:41 AM
Post #793

Musafir

Nu cred, in primul rand tin barbat la casa si vreau, nu vreau trebuie sa ma mai uit si la filme de actiune. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) In al doilea rans nici primele doua nu mi s-au parut proaste. Din cate tin eu minte ioannaraluka spunea ca nu i-a placut.

+Quote Post
angeldust
post Jan 13 2008, 03:57 AM
Post #794

Musafir

m-am uitat acu in spate. Eu comparam Bourne cu Prison Break ca gen de actiune care te tine lipit de ecran. Si tu ai zis ca ai incercat sa te uiti la PBreak si nu ti-a placut. Vezi...tinea baba minte ceva da nu mai stia exact ce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 13 2008, 04:11 AM
Post #795

Musafir

PB tot nu m-a prins. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 13 2008, 08:12 PM
Post #796

Musafir

Eu de abia acum am reusit sa vad "Stardust", dar nu-mi pare rau. Mi s-a parut o poveste tare frumoasa!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jan 14 2008, 09:19 PM
Post #797

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

"Atonement"...fain decor,faina actiune,faine personaje...!!!

+Quote Post
danati
post Jan 14 2008, 10:25 PM
Post #798

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Am vazut si eu "Atonement", are ceva magic filmul asta, desi la inceput nu pare. Chiar mi-a fost greu la inceput sa urmaresc actiunea, parea, nu stiu cum sa zic, dezlanata...
Si nu stiu de ce, am eu asa un "feeling" ca vazut a doua oara ar fi si mai fain.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 15 2008, 09:30 PM
Post #799

Musafir

Atonement, cartea ecranizata a lui Ian McEwan, a fost dragostea mea de la sfarsitul facultatii, o carte prin care, desi soricaream dupa strategii narative si suprapunere de discursuri si viziuni, am reusit sa simt o proliferare nemarginita a imaginatiei. A fost suportul narativ pe care mi-am construit lucrarea de licenta. Acum la aparitia filmului, pot spune ca realizarea este foarte buna, tesatura scenelor emblematica, insa avand in cap schema mental-imaginara a povestii, mi-e ciuda ca nu mi-au fost permise retrairea ambiguitatii de la inceput, descifrarea treptata a misterelor actiunii.

+Quote Post
Diana.
post Jan 21 2008, 09:04 PM
Post #800

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Scrisori de la Iwo Jima. Merita vazut. Niu va spun mai mult, doar ca e un film care cere oaresce atentie, nu e genul pe care sa il vezi mincind floricele...

+Quote Post

158 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 12:29 AM