![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A vazut cineva My Blueberry Nights? Cu Jude Law si Norah Jones (debutul ei cinematografic).
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Am vazut si eu Atonement. Mi-a placut f m (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Un film deosebit, cutremurator spre final. Kalua, ma cautat eu My blueberyy nights si nu l-am gasit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am auzit ca e f frumos, e un road movie. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Shoot 'Em Up cu Clive Owen si Monica Belucci (in rol de prostituata italiana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), mie mi-a placut. Se-mpusca lumea de la inceputul filmului pana la sfarsit, are si chestii deloc realiste, dar umorul din film a fost pe placul meu. Dupa primele secvente m-am gandit la Tarantino.
Nu cred ca ar gasi multi fani pe-aici. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
A fost sau n-a fost
interesant sa imi revad orasul intr-un film.. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In the Mood for Love (Fa yeung nin wa) (2000) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Un film original despre dragoste, deloc siropos...cu o muzica superba...o poezie scrisa din trairi sufletesti... |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
In the Mood for Love (Fa yeung nin wa) (2000) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Un film original despre dragoste, deloc siropos...cu o muzica superba...o poezie scrisa din trairi sufletesti... daca spui ca e fain ma uit si eu la el astazi ca il am pe comp de 2 luni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu este fain, nu este comercial (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... nu este un film cum spunea cineva pe aici " de privit mancand pop corn"...
Este un film de arta, de simtiri, trairi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Soo daca te atrag astfel de filme go on pentru ca merita din plin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://chamade1000.unblog.fr/files/2007/07/janeeyre280906627x700.jpg)
Jane Eyre (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mereu in top pentru mine. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Brave One cu Jodie Foster, un revenge-movie, mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Am vazut si eu No country... Mi-a placut, m-a tinut in priza. Cam dur, dar mi s-a parut un film care trage un semnal de alarma.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:30 AM |
|