![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut "27 Dresses", o comedie romantica (pentru cele carora la place genul). e bun pentru o "girls' night out" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
in sfarsit am vazut si "Atonement", are o tema interesanta si mi-au placut imaginile, sunt sugestive. filmul m-a impresionat si desi nu seamana prea mult, mie mi-a amintit de cartile lui Hemingway, care mie mi-au mers la suflet. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Am vazut si eu Atonement, mi-era dor de un film artistic si The Kite Runner (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , f frumos, deosebit, emotionant, vi-l recomand.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am vazut Juno (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dragutel filmul dar putin overrated dupa parerea mea. Coloana sonora kicks ass (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am vazut JUNO acum cateva zile..mi-a placut.simpatica pustoaica.am facut rost si de melodiile alea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zuper!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
The bucket list - merita vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
vazui si eu the Bucket List...tragico-comic...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si mai vazui ieri seara There will be blood...le-am luat la rand pe toate cele nominalizate sau premiate la Globu` De Aur |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Deci, acum ca s-au strans, sa le luam pe rand
American gangster lung, mult prea lung, cred ca se putea spune povestea si in timp mai scurt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) No country for old men n-am adormit, dar asa somn mi s-a facut, abia am asteptat sa se termine I am legend - Will Smith poate mai mult The Invasion - aceeasi impresie, Nicole Kidman e o actrita mai buna decat cer rolurile de acest gen Atonement Keira Knightley nu e printre preferatele mele, dar sa zicem ca e ok de dragul povestii Zodiac n-a fost ce ma asteptam, dar m-am uitat pana la capat Mr. Brooks - in sfarsit un film fainut cu Kevin Costner Sweeney Todd The Demon Barber daca va e dor de Tim Burton si Johhny Depp (cantand) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Beowulf m-a prins povestea, era si mai bine daca nu era animatie Fracture asta m-a tinut in priza Moliere iar n-am vazut pana la sfarsit, mi s-a parut slabut National Treasure 2 identic cu primul Spiderman 3 nimic nou, poate pentru efecte speciale Si doua filme vechi La pianiste si Intimacy, care, in afara de scenele care le-au facut celebre, n-au mai nimic deosebit. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am vazut Kite Runner si La vie en rose (La Mome)...foarte frumos,mai ales ultimul...si melodiile ei,adica ale lui Edith Piaf minunate...a avut o viata agitata si cu greutati...vi-l recomand
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut Signs cu Mel Gibson. nu prea ma dau eu in vant dupa alliens, scenele alea mi s-au parut cam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar mi-a placut mesajul transmis de film: sa nu ne pierdem credinta niciodata, ca Cineva are grija de noi, de Sus.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am fost aseara la mall si am vazut Awake . Nu m-a dat pe spate. Am intuit mult prea usor finalul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 03:38 PM |
|