IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
pescarush
post Jan 28 2008, 03:04 PM
Post #811

Musafir

am vazut "27 Dresses", o comedie romantica (pentru cele carora la place genul). e bun pentru o "girls' night out" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
in sfarsit am vazut si "Atonement", are o tema interesanta si mi-au placut imaginile, sunt sugestive. filmul m-a impresionat si desi nu seamana prea mult, mie mi-a amintit de cartile lui Hemingway, care mie mi-au mers la suflet.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 29 2008, 07:36 PM
Post #812

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Am vazut si eu Atonement, mi-era dor de un film artistic si The Kite Runner (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , f frumos, deosebit, emotionant, vi-l recomand.

+Quote Post
angeldust
post Jan 30 2008, 12:28 AM
Post #813

Musafir

eu am vazut Juno (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dragutel filmul dar putin overrated dupa parerea mea. Coloana sonora kicks ass (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 30 2008, 12:44 AM
Post #814

Musafir

si eu am vazut JUNO acum cateva zile..mi-a placut.simpatica pustoaica.am facut rost si de melodiile alea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zuper!

+Quote Post
angeldust
post Jan 31 2008, 09:20 AM
Post #815

Musafir

The bucket list - merita vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jan 31 2008, 09:31 AM
Post #816

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

vazui si eu the Bucket List...tragico-comic...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si mai vazui ieri seara There will be blood...le-am luat la rand pe toate cele nominalizate sau premiate la Globu` De Aur

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 31 2008, 12:46 PM
Post #817

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Deci, acum ca s-au strans, sa le luam pe rand
American gangster – lung, mult prea lung, cred ca se putea spune povestea si in timp mai scurt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
No country for old men – n-am adormit, dar asa somn mi s-a facut, abia am asteptat sa se termine
I am legend - Will Smith poate mai mult
The Invasion - aceeasi impresie, Nicole Kidman e o actrita mai buna decat cer rolurile de acest gen
Atonement – Keira Knightley nu e printre preferatele mele, dar sa zicem ca e ok de dragul povestii
Zodiac – n-a fost ce ma asteptam, dar m-am uitat pana la capat
Mr. Brooks - in sfarsit un film fainut cu Kevin Costner
Sweeney Todd – The Demon Barber…daca va e dor de Tim Burton si Johhny Depp (cantand) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Beowulf – m-a prins povestea, era si mai bine daca nu era animatie
Fracture – asta m-a tinut in priza
Moliere – iar n-am vazut pana la sfarsit, mi s-a parut slabut
National Treasure 2 – identic cu primul
Spiderman 3 – nimic nou, poate pentru efecte speciale
Si doua filme vechi La pianiste si Intimacy, care, in afara de scenele care le-au facut celebre, n-au mai nimic deosebit.

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 3 2008, 10:26 AM
Post #818

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Am vazut Kite Runner si La vie en rose (La Mome)...foarte frumos,mai ales ultimul...si melodiile ei,adica ale lui Edith Piaf minunate...a avut o viata agitata si cu greutati...vi-l recomand

+Quote Post
pescarush
post Feb 3 2008, 02:32 PM
Post #819

Musafir

am vazut Signs cu Mel Gibson. nu prea ma dau eu in vant dupa alliens, scenele alea mi s-au parut cam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar mi-a placut mesajul transmis de film: sa nu ne pierdem credinta niciodata, ca Cineva are grija de noi, de Sus.

+Quote Post
Ala80
post Feb 3 2008, 03:24 PM
Post #820

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Am fost aseara la mall si am vazut Awake . Nu m-a dat pe spate. Am intuit mult prea usor finalul.

+Quote Post

158 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 03:38 PM