![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Because I said so , o comedie romantica foarte draguta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
We own the night. Nu e genul meu de film, dar mi-a placut...bine realizat, bine jucat.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
3:10 to Yuma, nu ma asteptam, dar a fost o surpriza placuta
Slipstream, un film crazy regizat de Anthony Hopkins Assasination of Jesse James....am vazut vreo ora, fain facut, poate cam lent (cand ma gandesc ca varianta originala are 4 ore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Amistad. E lungut, dar interesant. Despre abolirea scalviei la inceputurile SUA
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu 1408. E-adevarat ca nu-s fan Stephen King in general, dar filmul asta m-a dezamagit totalmente. Si mi se parea ca John Cusack e ok si simpatic ca actor, dar nu mi-a placut deloc cum a jucat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ensemble, C'Est Tout cu Audrey Tautou, dragut, mi-a placut, eram intr-o stare sufleteasca propice unui astfel gen de film.
Operation Kingdom, film de actiune pe o tema clasica de-acum, are presarate si niste poante, per total ok. Imi venea sa zgarii peretii la unele incercari ieftine de manipulare tipic americane. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Disturbia (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Love Lies Bleeding (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
One missed call. Idiot (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
My Blueberry Nights ... dragut (parca prea multa reclama i s-a facut).
I'm not there citez "inspired by the music & many lives of Bob Dylan" (Cate Blanchett e (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ). Cassandra's Dream e in genul lui Match Point, dar macar pentru "cuplul" Collin Farrel - Ewan McGregor (si pentru Woody Allen, of course) merita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Music and lyrics cu Hugh Grant si Drew Barrymore - foarte simpatic film, mi-a placut.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am incercat sa ma uit si eu o data, dar am adormit dupa primele 5 minute si apoi nu m-am mai atras, desi e cu Hugh Grant. dar daca zici ca merita, voi incerca sa stau treaza data viitoare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 03:38 PM |
|