![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
The Edge - cu Anthony Hopkins. V-am spus ca este actorul meu preferat?
Ei bine, nici de data asta nu se dezminte de denumirea de Sir (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Un film fain, despre supravietuirea in salbaticie. S-au mai facut filme cu tema asta, nu e cine stie ce revelatie, dar e bun. Zic ca merita vazut intr-o seara linistita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Am vazut "Jumper" ieri. Interesant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Everything is Illuminated - o tragi-comedie despre lumea evreiasca si despre cautarea unor raspunsuri.
Am inteles ca este ecranizare. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Raportez: No country for old men . Mi-a placut ca a avut suspans din belsug iar Javier Encinas Bardem joaca foarte bine. Sfarsitu putin cam "fass" dar restul zic ca merita cu siguranta.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut Stardust. Robert de Niro e super funny in filmul asta. Exact asta-i si parerea mea, de Niro face toate paralele. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) In rest...film pentru copii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am vazur Enchanted. Il aveam in calculator.Si m-a delectat mai mult decat ma asteptam . L-am trecut la folderul "de pastrat" sa mai revad unele secvente.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Assasination of Jesse James....am vazut vreo ora, fain facut, poate cam lent (cand ma gandesc ca varianta originala are 4 ore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) L-am vazut eu in intregime (varianta nemteasca are 150 minute), foarte bine jucat, dar intr-adevar lent. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No country for old men Abia asteptam sa vad acest film mai ales dupa premiile Oscar, notat bine si sala plina, inceput promitator....darrrrrrrr...per total o mare dezamagire.Regia buna, nu spun nu dar sincer mie nu mi'a placut nici macar pentru Tommy Lee Jones...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
eu am vazut ieri The Grudge (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
infricosator! nu va uitati decat daca sunteti uimitor de curajosi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am vazut filmul documentar "Super Size me",fooaaarte interesant de vazut pt cultura generala si daca esti addicted to fast-food (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apoi,foarte dragut Le scaphandre et le papillon,desi destul de trist asa,te face sa te gandesti cat de imprevizibila e viata si cat de scurta...(inspirat dupa fapte reale).. -Anna Karenina,filmul,nu prea respecta cartea...nu mi-a placut.. -Le fabuleux destin d`Amelie Poulain-foarte fain,simpatic asa,jucaus si copilaresc:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:30 AM |
|