![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Am vazut "Restul e tacere" al lui Caranfil. A fost sala plina ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am vazut multe dar hai sa spun de: Gone baby gone , fain ... imi venea sa-l pocnesc pe protagonist cand s-a terminat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Vazui si eu Dragoste in vremea holerei si mi-a placut f f m (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Citisem cartea si eram curioasa sa-i vad ecranizarea.
Cum e Restul e tacere? Merita vazut? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Citeste cineva ce s-a spus deja despre un film sau vorbeste aici lumea singura? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Citeste, citeste! Eu, una, citesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
"Restul e tacere" are si site, facut de foaaaarte curind. Nu ma intrebati de unde stiu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) restuletacere.com Eu ma bucur ca se fac filme romanesti, filme bune romanesti si ca oamenii se duc sa vada si flime de-ale noastre! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Vreau sa vad zilele astea Atat de aproape de cer- mi-am cumparat dvd-ul, dar nu am apucat insa sa il vad. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Filmul e chiar de efect. Atata figuratie cred ca numai in filmele lui Nicolaescu am mai vazut. Poate putin teatral in cateva secvente dar in rest, chiar merita vazut, nu seamana cu nimic din ce s-a mai facut la noi pana acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si am inteles ca a avut cel mai mare buget pentru un film romanesc : 2,5 milioane euro. S-a ras in sala, s-a si aplaudat , si asta tinand cont ca premiera trecuse. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anul asta sunt vreo 12 premiere romanesti, abia astept sa le vad pe toate ( poate mai putin cel al lui Nicolaescu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am vazut Open Water 2... poate trupa ce a vazut prima parte are nervi si de a doua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mare tampenie partea 1 partea a 2a nu ma mai intereseaza ...chiar nu stiu la ce s-a putut face partea a 2-a 'noi 2 , apa si rechinii ?' |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In categoria Continuari stupide, SHREK 3.
Pacat de munca de la animatie, scenariul e penibil. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut weekendul trecut Filantropica si mi-a mers la suflet. Sa nu radeti de mine ca l-am vazut abia acum, dar asta e...se mai intampla sa mai ramai in urma.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si eu citesc mereu ce se scrie pe aici. Imi da o idee despre un film sau altul si ma ajuta sa hotarasc daca il vad sau nu.
Am vazut sambata "The Ten Commandments ". Sunt socata! Un film foarte dur! Nu-mi aduc aminte asa povestea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 09:06 AM |
|