![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bag si eu acusica la film. O sa vad Silk dupa recomandarea Ioanei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dragilor, stiti cumva daca Dragoste in vremea holerei a aparul la noi pe dvd?
Later edit: Intrebare timpita, scuzati, acum am vazut ca a fost lansat in State de-abia in noiembrie 2007. Va trebui sa il astept, si pe acesta, si pe Gangsters of New York... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, poti sa te duci sa-l vezi la cinema. Ruleaza acum.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ar fi o idee... insa de unde timp ziua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...la noi e bine ca la mall sunt filme si seara tarziu. Voi n-aveti mall pe acolo?
|
|
|
![]()
|
|
n-ai vazut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Am vazut Dragoste in vremea holerei, mi-a placut ideea filmului...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Bullets Over Broadway (1994) de Woody Allen . Comic in stilul lui Woody Allen, mi-a placut. E spumos iar John Cusack si Dianne Wiest joaca tare bine.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Aseara am vazut GIA, cu Angelina Jolie. Este un film cutremurator, o autobiografie. Daca nu ma insel, Gia a fost prima femeie care a murit de SIDA. Sper sa nu spun prostii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
E trist, dar interesant, eu zic ca merita vazut. Diseara am programa K-Pax, cu Kevin Spacey. Si asta e f fain, un fel de SF, dar f interesant. Ambele filme le-am vazut, dar vreaus a le vada si sotul meu. GIA i-a placut f m si sunt sigura ca o sa-i placa si K-Pax. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Gia e unul din filmele mele preferate! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am vazut aseara "P.S. I love you". Frumos filmul, desi mi-a placut mult mai mult cartea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 04:34 PM |
|