![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
"Restul e tacere" al lui Nae Caranfil.
Jos palaria,nu am cuvinte.Mi-a placut mult de tot. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ari (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Am mai vazut Mighty Aphrodite tot de Woody Allen. Trec prin perioada Woody Allen, dupa cate observ... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Good Luck Chuck- comedie cica, o porcarie. Si finalul... ceva de genul thanks for wasting your time watching me. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vazut "Juno". Dragut si atat. Lucrurile sunt vazute intr-o maniera "libertina". Pentru mine nu a fost un "wow!"
(IMG:http://www.reelmovienews.com/images/gallery/the-juno-movie-poster_292x410.jpg) (IMG:http://zantanaz.blogs.friendster.com/photos/uncategorized/condemned_2.jpg) Asta e un film dur dar ok de vazut duminica. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
M-am hlizit cu "Asterix la Jocurile Olimpice".
Distribuţia este foarte reuşită, păcat că au înlocuit actorul din rolul Asterix. În episodul Cleopatra făcuseră o alegere mai bună. Cred că Alain Delon face un rol remarcabil, iar pentru cunoscători, remarca pe care o face la un moment dat la Rocco şi fraţii săi este delicioasă. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pentru că Cezar e foarte grijuliu, are chiar şi un degustător de oglinzi, nu numai de bucate. Îi las pe fanii jazz-ului francez să se bucure de surpriza pe care le-o rezervă filmul în secvenţa precedată de cea pe care o găsiţi aici. Ave moi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Vayut in seara asta Magnolia. Ciudat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am vazut Idi I Smotri,un film impresionant din timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial...un pic crud,da` cred ca reflecta realitatea...626 de sate bieloruse au fost arse de catre nemti...inchideau toti locuitorii intr-o incapere mare si le dadeau foc...ii batjocoreau inainte...oribile atrocitati au facut nemtii! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Empty, sa nu uitam totusi ca un film este doar un film. Si chiar daca e inspirat din realitate, a fost pusa in scena doar o parte a acesteia!
Vazut Juno- interesant! Povestea nu e chiar originala, dar modul in care se imbina caracterepe personejelor face toti banii. 27 de rochii-o comedia usoara Jumper- nu mi-a placut deloc! Poate din cauza ca-i spre Sf, cand aterizeaza eroul dintr-un oras in altul... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vreau sa vad One Flew Over the Cuckoo's Nest/ Zbor deasupra unui cuib de cuci (am cumparat devedeul saptamina trecuta).
E vechi (1975) si spre rusinea mea nu l-am vazut inca, desi cartea am citit-o in adolescenta. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am fost la cinema la 10.000 BC pe scurt, o tampenie.
apoi am vazut Michael Clayton dragut Before the Devil Knows You're Dead mi-a placut. Un plan simplu care se complica urat de tot. thriller, crima etc. cu Ethan Hawke, Marisa Tomei (imi place actrita asta) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 09:29 AM |
|