![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-o vreme am cautat si eu ca disperata The first wives club dar nu l-am gasit pe nicaieri si m-am dat batuta. Am auzit si io ca e misto si inspirational asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Azi inca unul: Silk. Nu mi-a lasat nicio impresie...Mi s-a parut un film facut degeaba, fara mesaj...M-a cam plictisit. Si a fost si asta trist (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am revazut aseara (l-au dat la tv) Aviator. Inca il mai aveam in minte, deci m-am concentrat mai mult pe felul de a juca al actorilor, cred ca am spus de 10 ori ce extraordinar poate juca Di Caprio.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atonement - o simbioza perfecta intre maiestrie actoriceasca, imagini sublime, miscari, o muzica care se potriveste filmului ca o manusa si celelalte "zgomote" (clampanitul masinii de scris, de ex.). Cel putin in prima parte am avut impresia ca citesc un roman, de aceea probabil mi s-a parut filmul prea scurt.
Fimul asta este o sinfonie, nu-i de recomandat pentru consumul repede. Mentionez ca nu am citit romanul. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Atonement - o simbioza perfecta intre maiestrie actoriceasca, imagini sublime, miscari, o muzica care se potriveste filmului ca o manusa si celelalte "zgomote" (clampanitul masinii de scris, de ex.). Cel putin in prima parte am avut impresia ca citesc un roman, de aceea probabil mi s-a parut filmul prea scurt. Fimul asta este o sinfonie, nu-i de recomandat pentru consumul repede. Mentionez ca nu am citit romanul. gand la gand si noi aseara la el ne-am uitat. ne-a placut tare |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Across the Universe (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) (soundtrack-ul tre' sa recunosc ca e reusit ) Across the Universe, un musical. Eu ma feresc de musicaluri ca dracul de tamaie, nu-mi plac si pace. Dar asta-i altfel, un film construit pe muzica Beatles-urilor. Despre anii '60, un film social in mare. Cantecele sunt interpretari noi si majoritatea cantate live. Am behait si eu din toti rarunchii, am plans la "Let it be" si am simtit iubire multa, mare la "All I need is love". Si filmul asta mi-a adus aminte ca mai trebuie sa fim revolutionari si sa riscam unele chestii cateodata. Nu m-am omorat dupa scenele cu coreografie la gramada, specifica musicalurilor. Deci mi-a placut filmul. Mult. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Kalua, asta e buba mare la mine , exact cum ai spus si tu ....fug de musical-uri mai ceva ca dracul de tamaie. Si asta in definitiv , se poate numi un soi de prejudecata , pentru ca din start ideea de a urmari un astfel de film, nu o sa ma dea pe spate si atunci parca stau si vanez ...."balbe", inadvertente, exagerari, lipsa racordurilor.
Despre muzica propriu-zisa din film, am avut aceeasi parere - bine aleasa , gadila placut inima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walpu, acum am vazut ca te-ai uitat si tu la No country for old man si nu m-am prins daca finalul chiar te-a lasat pe ganduri sau doar te-a lasat indecisa - daca ti-a placut ori ba- ? Pentru ca uite....mie filmul mi s-a parut solid construit, cu intriga cu suspans si nebunii dar sunt curioasa daca finalul a fost pe placul tau sa iti impartasesti intepretarea.....Adica, nu-s cu capu' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , descifrand metaforele stiu si eu ce a spus batranul insa ...pe mine m-a lasat rece, contrastand prea mult cu intreg tonul anterior al filmului. Adica ...discrepanta intre suspansul filmului de pana atunci si lirismul finalului , mintea mea nu a digerat-o prea bine.... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
un musical vechi dar fain e Hair
e o fraza in filmul "Love in the time o cholera" care mi-a placut tare "two old people about to be ambushed by death" Javier Bardem mi-a placut tare cum a jucat, Benjamin Bratt a avut un look tare dulcic in rest jocul nu m-a impresionat nici la el nici la actrita din rolul principal. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Before the Devil Knows You're Dead(2007)
Un film foarte bun! Din punctul meu de vedere acesta este un film comercial care poate face ceva cu sufletul privitorului fara sa fie neaparat un film de arta. Felicitari regizorului pentru ca a ajuns la mine. Se poate atunci cand se doreste sa se realizeze si astfel de filme chiar daca sunt comerciale. Respecta pe mama si pe tatal tau, pentru ca incalcand porunca lui Dumnezeu viata ta si a celor dragi va deveni un calvar.Numai intentia de a face raul cel mai mic celor care ti-au dat viata reprezinta un pacat capital... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Right at your door Sunt lucruri care se pot intampla oricui, oriunde...Si totul poate sa se intoarca importiva ta atat de nepravazut. Pe mine m-a tinut cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit, care m-a lasat masca. Nu e genul meu de film, dar m-a captivat.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 01:05 AM |
|