IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Nimphetamin
post Apr 1 2008, 08:19 AM
Post #971

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Am vazut si eu If only. Da, f trist...Mi-au picurat ochii la sfarsit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
aaerdna
post Apr 1 2008, 09:03 AM
Post #972

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3,392

Eu am vazut de curand Gothika,cu Penelope Cruz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 1 2008, 09:32 AM
Post #973

Membru de Onoare

Gothika cu Penelope? Eu stia ca joaca Hale Berry (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2008, 10:43 AM
Post #974

Musafir

Ironweed (1987) cu Meryl Streep si Jack Nicholson. Ma mir ca am avut rabdare sa-l vad pana la sfarsit, e un film intunecat, o povestioara subtirica, eu zic ca am inteles mesajul filmului, dar nu mi-a placut de nicio culoare (filmul). (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
aaerdna
post Apr 1 2008, 11:15 AM
Post #975

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3,392

QUOTE(Nimphetamin @ Apr 1 2008, 09:32 AM) *
Gothika cu Penelope? Eu stia ca joaca Hale Berry (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Pai joaca si Hale Berry

+Quote Post
roxanica10
post Apr 1 2008, 10:53 PM
Post #976

Musafir

Am reusit sa termin si eu de vazut Silk. Datorita acestui film, sunt intr-o dispozitie plangacioasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , desi initial mi se parea cam static si linistit. Nu-i un film exceptional, dar nu-i nici de lasat deoparte. E cam siropos, sa-l vezi cu perechea...mai bine ne uitam singure.

+Quote Post
pescarush
post Apr 2 2008, 03:05 AM
Post #977

Musafir

Am vazut "Becoming Jane". Mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Este biografic, despre viata lui Jane Austen. Cartea "Mandrie si prejudecata" a fost inspirata din viata ei. Nu mai stiu daca am citit vreodata despre viata ei, dar vazand filmul, am recunoscut parti din aceasta carte.

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 2 2008, 04:53 PM
Post #978

Membru de Onoare

QUOTE(pescarush @ Apr 2 2008, 04:05 AM) *
Am vazut "Becoming Jane". Mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Este biografic, despre viata lui Jane Austen. Cartea "Mandrie si prejudecata" a fost inspirata din viata ei. Nu mai stiu daca am citit vreodata despre viata ei, dar vazand filmul, am recunoscut parti din aceasta carte.

Si mie mi-a placut f m filmul, desi cred ca a fost mai degraba fictiune. In aceeasi perioada a aparut si Moliere, care iarasi mi-a placut si il recomand. Dar, vorba Roxanicei, de vazut mai bine singure sau cu o prietena-2, nu cu partenerul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
gloriana
post Apr 2 2008, 08:59 PM
Post #979

Musafir

Fetelor, despre care Silk povestiti voi? De cel din 2006 sau cel din 2007? Ca sunt doua filme cu tonalitati diferite dar care au acelasi titlu.

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 2 2008, 09:44 PM
Post #980

Membru de Onoare

Eu am vazut Silk cu Keira K., cel in care sotul ei pleaca in Japonia sa aduca viermi de matase in satul lui.
Nu stiam ca exista alt film cu acelasi nume... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Numai ce am vazut si eu Thank you for smoking. E tare! Mi-a placut modul in care era pusa o problema, cum se argumenta. Mi se pare o lectie buna pt negociatori (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by Nimphetamin: Apr 2 2008, 09:44 PM

+Quote Post

158 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 01:07 AM