![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu "Man on Fire", de 2ori, dar niciodata de la inceput. Si cand era aproape la sfarsit (a 2-a oara), am descoperit ca avem si DVD-ul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mi-a placut si mie filmul, nu pot spune chiar ca e unul de referinta pentru mine, dar mi-a placut. Nimphe, eu am revazut "Casablanba" nu demult si mie mi-a placut. Intotdeauna mi-a placut Ingrid Bergman (am apreciat-o in mod deosebit in "Unora le place Brahms" si "Floare de Cactus", pe care chiar as vrea sa le revad). Imi place sa ma uit la filme vechi din cand in cand. Parca aveau mai mult feeling in ele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 5 2008, 03:07 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Pesca, da chiar ne potrivim la filme!Am vazut si eu Atonement in avion acum la intoarcere si mi-a placut, era o altfel de idee de film.
Si mie imi plac mult filmele vechi, chiar am vazut citeva acum in State. Casablanca l-am vazut de citeva ori si imi place, pai unde mai intilnim noi asa iubiri in zilele noastre... Si imi place si Sweet November Missn, chiar l-as mai vedea o data. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am vzut aseara La vie en rose (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .... citisem cartea in liceu si pe vremurile alea nici vorba s-auzi Edith Piaf la radio sau tv si muream de curiozitate sa-i aud vocea. Mama mi-a spus ca Mireille Mathieu seamana cu ea.
Actrita din rolul principal (abia apoi am vazut c-a luat Oscarul anul asta) este fenomenala!!! Am cantat toata dimineata La vie en rose si Je ne regrette rien ... ce viata a avut femeia asta. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
The Bucket List. m-a impresionat si am plans. sau poate sunt eu mult prea sensibiloasa acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jack nicholson nu m-a dezamagit nici de data asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut, in sfarsit, Sideways. Dragut.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Acum dupa ce l-am vazut a nus cata oara ca nu ma satur de Keanu Reeves e preferatul meu, am decis ca tre' sa vad toate filmele ce nu le-am vazut cu el, in afara de Matrix care nu mi-a placut de loc.
Scumpic,am plans ca un copil la sfarsit, nu mi-a placut finalul ca e tare trist as fii vrut sa ramana impreuna da' n-a vrut regizorul. La vie en rose si eu vreau sa-l vad. Mie mi-a placut mult tot trist, dar frumos La vita e bella. This post has been edited by misssn7: Apr 5 2008, 11:27 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Despre care fim vorbesti, misssn? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sweet November scuze da' era completare la ce scrisese scumpic.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place "Sweet November". Un alt film care m-a impresionat mult a fost "Autumn in New York", cu Richard Gere. Cred ca este aproape ca si "Pe aripile vantului" (la care plang la sfarsit indiferent de cate ori il vad (si l-am vazut de vreo 15 ori, plus ca am citit si cartea de cateva ori).
A, si mi-a mai placut unul, pomenit pe-aici, "If Only". Eu am vazut o ecranizare mai veche a vietii lui Edith Piaf, intr-adevar, a avut o viata trista. Acum, trebuie sa-l caut si eu pe "la Vie En Rose". This post has been edited by pescarush: Apr 6 2008, 04:39 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am revazut The Remains of the Day Hopkins joaca remarcabil (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 04:23 AM |
|