![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am invatat sa nu judec pe nimeni pentru religia sa sau pentru ateismul sau, sa zicem, pentru ca nici eu nu-s usa de biserica (ba din potriva). Accept (tolerez mai bine spus) pe toata lumea si am pretentia sa fiu si eu tolerata.
Ca o mica paranteza, ceva amuzant: la scoala mereu aveam probleme pentru ca nu ma inchinam si nu spuneam rugaciunile cu clasa. O profesoara chiar imi zicea ca-s posedata si se inchina cand trecea pe langa mine. Dupa ce mi-a jignit toata familia numindu-ne atei si discipoli ai diavolului i-am facut o reclamatie la director si am fost scutita de religie. Haios sau nu, cat ma facea in toate felurile la una dintre ore s-au spart doua becuri deasupra ei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca de rea ce era! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Rau ... f rau , cred ca daca as fi fost director as fi concediat-o pe profa aia , din simplu motiv " cum ai tu nesimtirea sa jignesti un elev zicandu-i in fata asa cuvinte!" Si io am fost scutita de religie din clasa a 3-a da nu intotdeauna imi convenea pt ca ceilalti isi scoteau mediile cu 10 la religie , la mine nu se calcula (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doua minute in usa la mine:
Bum-bum, bum! Deschid. una: Buna ziua sint Liliana si impreuna cu colega mea am venit sa va vorbim despre Biblie si despre Iisus! eu: Multumesc, ati intirziat, sint deja crestin ortodox! ea: Dar cititi Biblia? eu: Da, pe cea ortodoxa! ea: Pai, stiti, in Biblie e consemnat despre credinta care va va batea la usa! eu: Da, insa tot in Biblie e consemnata aparitia falsilor profeti! La revedere, o zi buna! ... No further comments! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e tot ce pot sa zic.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oricum, erau pline de miere in glas...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, esti fenomenala! Asa o prezenta de spirit...!!!
|
|
|
![]()
|
|
Nooo, cind vine vorba de astia chiar nu stiu ce se intimpla, ca de obicei nu mi-s asa desteapta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum le-a cazut fata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cind m-au auzit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:10 PM |
|