![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu seman doar cu mine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mie mi se spunea ca seman cu Natalia Oreiro (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Pink, mi-ai furat replica (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dom`le , eu nu mai seman nici cu mine, daramite cu altii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Doamne, ai zis-o acum Diana! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Foarteeee tareee!
Mie mi se mai spune ca seman cu Vanessa Hudgens si in unele ipostaze cu Angelina Jolie(aici ma refer la buze, desi nu sunt nici pe departe atata de groase si frumoase ca ale ei) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:33 PM |
|