IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
fortelady
post Jan 23 2007, 06:03 PM
Post #101

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) cosmin!
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Jan 23 2007, 06:06 PM
Post #102

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

cosmin , ma bucur pentru tine ca esti okay si ca iti merge bine cu tratamentul , pe ce perioada il urmezi? in orice caz , succes si in continuare si sa il termini cu bine , sa ingrosi randurile celor complet vindecati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai sa vezi ca spre finalul tratamentului, organismul deja obisnuit cu medicamentul nu va mai reactiona chiar asa si treptat uscarea pielii si implicit a buzelor , se va diminua.

+Quote Post
Cosmin
post Jan 26 2007, 03:36 PM
Post #103

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,084

Cam 6 luni tot tratamentul.. in martie se termina. Anyway, cei ce sunt inca reticenti ar trebui sa se mai calmeze si sa faca tratamentul.. asta doar daca analizele nu le spun ca sunt..already dead (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 26 2007, 06:08 PM
Post #104

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cosmin, bine ai venit la noi!
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jan 31 2007, 11:41 PM
Post #105

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare!Dak este cineva din Sb,poate o cunoaste pe dna dr. Rotaru (Dermatolog) si poa` sa-mi zik cum evolueaza tratamentul dat d dansa.Fac tratamentul prescris de dansa si mi se pare k e km putin Sotret 20mg,o caps la 2 zile(plus d-asta nu mi-a spus nik d analize,desi mi-am facut)..in prima luna am luat Sotret10mg,o caps zilnic..si se observa k-si face efectu:buze uscate,fatza uscata,acnee ici-colo...asa k ma gandesc sa mai mint tratamentu` si sa iau mai mult d 4 caps...makr 5...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si acum intrebare pt fete:toate care ati fct tratament cu Sotret ati asociat si trat. hormonal (anticonceptionale)?ok,putem folosi si prezervativ sa ne ferim de vreo eventuala sarcina neprogramata si care s-ar putea ivi intr-un moment inoportun...dar nu mi s pare k ajuta in tratamentu` acneei...cel putin la mine nu cred k ar fi o dereglare hormonala.
Astept noi pareri si sfaturi.Si sa dispara cosurile for ever!:)

+Quote Post
Philia
post Feb 1 2007, 08:10 AM
Post #106

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

eu despre sotret nu stiu ce sa zic...iar anticonceptionalele ajuta chiar daca nu e problema hormonala,de ex in cazul chisturilor la ovare,dar pt asta trebuie facute ceva analize (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 1 2007, 01:05 PM
Post #107

Incurabil

pokemon,stiu k-s antichistice anticonceptionalele,desi eu am avut un chist hemoragic chiar sub tratament cu anticonceptionale (mai exact diane) depistat de fapt in timpul unei interventii chirurgicale pt o apendicita.Oricum,de atunci sunt km impotriva lor,desi mi-au fst prescrise sa le iau,"sufera baba la frumusete",dar sper sa nu mai trec prin ce am trecut.
Exista cineva pe aici cu transaminaze foarte crescute d la Sotret si a fost nevoit sa opreasca tratamentu`?V-am pupat.

+Quote Post
Pearl
post Feb 5 2007, 11:15 PM
Post #108

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,153

QUOTE(angelito @ Jan 26 2006, 04:56 PM) *
Multumim fetelor care n-au probleme pentru sustinere  :-* :-*!

Elle, eu tot trect prin diverse stressuri de cateva luni incoace, si nu au legatura toate cu problemele tenului... Si mananc si taaaare aiurea, de fapt astazi am observat ca am dat jos cateva kile, fara sa vreau neaparat...  :-X

Buna,angelito!Eu am inceput de azi sa iau Sotret,20mg si sunt ingrozitor de speriata!Lista cu precautiile e de fapt o coala A4,scrisa marunt.Depresii kare RAREORI duc la sinucidere?!Ce e asta?!Vrea sa ma omoare?!Ktaracta,dar si multe afectiuni care s-au dovedit a fi fatale!Ce sa fac?Observi ceva efecte benefice?

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 9 2007, 06:35 PM
Post #109

Incurabil

alo,nu mai e pe aici nimeni care urmeaza tratament cu sotret?Cosmin,cum e tratamentu` tau dupa 4 luni ?

+Quote Post
Ana-Maria :p
post Feb 17 2007, 08:12 PM
Post #110

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,212

QUOTE(17girl @ May 5 2006, 03:34 PM) *
angelito, laryss_a, mc mult k mi-ati raspuns asa de clar... angelito, am 17 ani , si acum cred k n-are sens sa fac tratamentul si sa-mi reapara pe la 25 din nou... nu ma gandisem k exista si aceasta posibilitate, oricum nu am probleme asa grave, doar k ma complexez usor... pana la urma, am sa gasesc o cosmeticiana buna si o sa continui cu solutii locale... daca am prea repede o piele ok nu o sa mai am cu ce sa-mi ocup timpul, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,serios

mc fetelor, si (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

hahaha ce simpatica e 17girl ba nu are deloc probleme grave ba e disperata

+Quote Post

84 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:53 AM