![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nu este suficient sa conjungi si sa articulezi bine pentru a fi coerenta. Nu am vrut sa sune ca o critica, doar ca o rugaminte. Discutam mai multe prin PM.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 5-March 07 From: bucuresti Member No.: 1,298 ![]() |
ce se intampla daca ne expunem la soare in timpul tratamentului?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
te arzi foarte repede, iti apar pete maronii care nu mai trec. parca angelito era saracuta patita....
|
|
|
ramonik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da eu il urmez, de cam 3 luni dar sotret 20
Trebuie sa fiti foarte atente la hidratarea pielii se poate folosi o crema foarte hranitoare si un strugurel de buze care sa nu va lipseasca din geanta Dar rezultatele sunt uimitoare De asemenea pe timpul verii, nu este indicata folosirea medicamentului, nu aveti voie la solar sau sa folositi creme impotriva acneei,nu aveti voie sa ramaneti insarcinate de aceea se recomanda folosirea anticonceptionalelor daca aveti o viata sexuala activa As mai avea de spus m-a informat ceva despre ele, mai ales pentru ca le folosesc Sper sa va ajute si pe voi cum m-a ajutat si pe mine Daca aveti intrebar pute-ti sa mi le adresati. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
salut ramonik,cum mai decurge tratamentu` tau cu Sotret?si ce doza iei/zi?am luat si eu Sotret 2 luni jumatate si acu m-am mutat pe Roaccutane...incetu` cu incetu` vreau sa reduc doza si apoi sa inchei cu tratamentu` asta pt ca mi-e frica sa nu`mi afecteze ficatu`...
Sunt destul de suparata ca mi-au aparut niste pigmentari sub ochi si pe nas,desi folosesc crema cu SPF 50+ de la Bioderma (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tu ce crema cu SPF folosesti? astept raspuns.merci.Sanatate |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 15-May 07 From: Vaslui Member No.: 1,654 ![]() |
salut, am citit si eu mesajele voastre si sunt f interesante (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ieri tocmai am terminat de luat pastilele de sotret 10..cate 4/zi timp de o luna de zile si astept sa ma duc sapt viitoare la dermatolog sa vad ce-mi zice..n-as mai vrea sa-mi dea iar pastile pt ca m-am saturat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si am o intrebare pt fetele care s-au epilat in timpul tratamentului: unde anume v-ati epilat cu ceara si nu ati avut probleme pt ca eu am patzit de 2 ori la mustacioara..nu am stiut ca o sa aiba reactii adverse si am fost rosie si ma ustura ingrozitor vreo 3 zile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si akum vreau sa ma epilez pe maini cu ceara dar mi-e frica..dak am sa patesc la fel? oricum am sa mai astept o sapt..ca sa se duca efectul tratamentului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) voi ce parere aveti? mc
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi pe eLady.ro, Kinda!
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Si eu am incheiat tratamentul cu sotret, dupa 6 luni, 40 mg/zi.
Probleme cu analizele nu am prea avut, doar un colesterol un pic marit, dar pe care il rezolv eu renuntand la pizza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pielea mi s-a uscat tare in primele 3 luni, dupa aceea si-a mai revenit. Doar probleme cu buzele am avut pe toata perioada tratamentului, solutia cea mai buna pentru ele fiind crema cu vaselina si galbenele de la melkfet. Luni am fost la doctorul dermatolog, numai ca eu nu mi-am amintit in momentul acela foarte bine cand am inceput tratamentul, asa ca i-am zis ca au trecut 5 luni. Mi-a zis sa mai iau o luna sau macar jumatate de luna, apoi sa merg iarasi, sa vedem cum continuam schema de tratament. Cand am iesit din cabinet, am inceput sa socotesc si mi-am dat seama ca au trecut 6 luni de tratament, asa ca am hotarat sa nu mai iau inca o cutie, sa vad cum reactioneaza tenul meu, iar peste o luna sa merg iarasi la control. Rezultatele sunt multumitoare, nu mi-au mai iesit cosuri, mai am cateva pete rosii, ramase pe locul unor cosuri din acelea sub forma de noduli, mai am cicatrici pe obraji si frunte. La ultima intalnire a timisorencelor, fetele mi-au spus ca imi arata mult mai bine fata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cum doctorita mea e mare fan Bioderma, cand mi-a prescris tratamentul, aproape toate produsele de ingrijire de pe lista erau de la ei: - demachiant sensibio sau roseliane lapte demachiant (uriage) - am devenit mare fan al celui din urma - sensibio AR, dar eu am folosit in continuare sensibio crema, varianta clasica - photoderm max 50+, dar trebuie sa va spun ca in cele 6 luni nu am folosit deloc crema pentru protectie solara si nu am patit nimic - acum ma gandesc sa imi cumpar, ca nu vreau sa fac experimente pe pielea mea la cat de puternic e soarele mai nou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - sebium gel gomant - bun, o sa-l folosesc in continuare Pe langa astea am primit: - o crema cu neomicina, preparata in farmacie (o sa caut reteta, sa va spun si compozitia) - asta pentru cosurile rosii si umflate - skinoren gel - super bun, sunt incantata de el si stiti ca inainte de tratamentul cu sotret am incercat toate variantele de tratament local, ce mi-au fost la indemana - fucidin, tot pentru cosurile rosii - sapun pentru copii, acum imi scapa numele, dar ma uit pe biletel si va spun (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acum cand am fost la ea mi-a recomandat sebium crema matifianta, daca imi luceste fata si mi-a spus ca poate continuam tratamentul cu smoderm, pentru ca in toamna vrea sa imi faca peeling chimic. Anticonceptionale am luat doar vreo 3 luni in timpul tratamentului, dupa care m-am suparat si nu am mai luat, preferand alte metode de protectie. La solar/soare, nu intentionez sa ajung, mai ales daca continuam cu smoderm, mi-am luat o crema autobronzanta si ma joc cu ea in vara asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nah, cam atat, nu mai stiu ce sa va povestesc. Daca aveti intrebari si stiu sa va raspund, o fac cu mare placere. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 15-May 07 From: Vaslui Member No.: 1,654 ![]() |
didilica te-ai epilat cu ceara in timpul tratamentului? dak da in ce zona..si dak au fost reactii adverse (usturimi..inrosirea pielii) 10x (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
didilica te-ai epilat cu ceara in timpul tratamentului? dak da in ce zona..si dak au fost reactii adverse (usturimi..inrosirea pielii) 10x (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Da, m-am epilat peste tot cu ceara (maini, picioare, inghinal, axial) in perioada tratamentului si nu am avut niciodata probleme. Nu mi-am epilat niciodata mustata, asta o decolorez ca e blonda de felul ei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt insa si fete care au avut probleme cu epilatul, cred ca difera de la caz la caz. Poti incerca pe zone mai mici, eventual, sa vezi cum reactioneaza pielea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:07 AM |
|