![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ana20 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
buna! mi-au iesit analizele un pic marite, dar nu peste limita normala.fata imi arata din ce in ce mai bine.doctorita mi-a spus sa ma duc peste 2 saptamani ca sa imi cauterizeze niste puncte rosii si mi-a spus sa imi dau cu Retina-A ca sa mi se curete fata. va pup
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 24 Joined: 5-June 07 Member No.: 1,750 ![]() |
ana cum adica sa-ti cauterizeze? si ti-a zis sa folosesti retin a in paralel cu roaccutane?pai cred ca ar fi prea dur pt tenul tau care acum are nevoie de hidratare nu sa-l mai chinui si cu retina
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 12-June 07 From: Braila Member No.: 1,786 ![]() |
Va dati seama ca am vorbit in numele meu,faptu ca nu mi`au facut nimic bun la ten.Am inceput tratamentul cu Roaccutane de 2 zile ...ufff ..asteptarea ma omoara (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sa vedem ce urmeaza,sunt curioasa cam in cat timp am sa vad efectele...daca or fi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pupici
Stiti...o chestie este foarte importanta,cand facem un tratament nu inseamna ca`l facem si gata!! trebuie sa si ajutam ,sa avem mereu un ten curat,sa bem multa apa (plata daca se poate) si bineinteles macar acum vara foarte multe frcute si alte cruditati legume etc. Asa...acum sa ma laud un pic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper sa va ajute la ceva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dimineata : ma spal cu Dove cu ulei de masline,aplic un lapte demachiant si ma sterg usor cu dishete,apoi aplic o crema ptr tipul meu ten,adica :GRAS!! Seara: folosesc servetele demachiante,pe urma ma spal cu un sapun ptr ten gras cu argila de Clerasil,aplic si laptele si pe urma o crema super hidratanta. o data de doua pe saptama aplic cate o masca : un mar ras si doua linguritse miere de albine/doua linguri branza de vaci si o lingura miere.si bineinteles wekeendul unde ma rasfat totaaaaaaaaal Sambata si Duminca :ca si`n restu diminetilor si serilor numai ca imi fac un scrub din sambure de piersica si lapte ,apoi o masca exfolianta din ceai verde...sau cate o masca din argila...si machiajul la cel putin o ora /doua dupa "rasfat". Eu sper sa va placa .Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
ana20 e normal sa ti se mareasca un pic glicemia si transaminazele...dupa ce incetezi tratamentu` valorile se vor normaliza..
R0shkata,intr-adevar si regimu` igieno-dietetic conteaza...igiena fetei si alimentatia facute corect influenteaza in mod benefic tenul...si mai este implicat si stresu`...eu acu-s in sesiune si incepe sa se observe pe ten,ca inconstient ma zgarii si stau cu mainile pe fata..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bafta cu tratamentul si asteptam noutati(bune)!:)) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
hello,nu mai zice nimeni nimic?nimic nimic...?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 12-June 07 From: Braila Member No.: 1,786 ![]() |
EmptyG stiu cum este ca eu am si bacu` si examenu` pentru permis ,si la toamna trebuie sa mai intru in alta parte si la mine e la
maxim stresu!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si mai ales ca mai am un sters langa mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) prietenul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (glumeam) Eu m`am obisnuit cu fatza mea,mai ales ca nu am o acnee vulgara,ci pur si simplu cateva cosuri...dar care cu timpul au inceput sa ma deranjeze,si mai ales ca`mi si lucea toata fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) avand tenul foarte foarte gras.Daca disperi nu`ti trec mai repede,am invatat asta din propie experienta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .La mine dupa o saptamana au inceput sa se vada niste diferente,dar...totusi tenul il am la fel de gras,si am inteles ca Roaccutane ar trebui de fapt sa`ti eliminie grasimea asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) sau poate sunt eu un pic cam nerabdatoare.Dermatoloaga mea mi`a spus ca si o viata sexuala activa ajuta la vindecarea acneei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Imi aduc aminte ca mi`a zis : pai pune mana si gaseste`ti un baiat,ca e si pe baza de hormoni ,iar eu i`am rapsuns ca baiatu il am de cativa ani.Deci acum trebuia sa am tenu curat ?!:))(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) bafta multa la vindecare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
EmptyG stiu cum este ca eu am si bacu` si examenu` pentru permis ,si la toamna trebuie sa mai intru in alta parte si la mine e la maxim stresu!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si mai ales ca mai am un sters langa mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) prietenul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (glumeam) Eu m`am obisnuit cu fatza mea,mai ales ca nu am o acnee vulgara,ci pur si simplu cateva cosuri...dar care cu timpul au inceput sa ma deranjeze,si mai ales ca`mi si lucea toata fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) avand tenul foarte foarte gras.Daca disperi nu`ti trec mai repede,am invatat asta din propie experienta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .La mine dupa o saptamana au inceput sa se vada niste diferente,dar...totusi tenul il am la fel de gras,si am inteles ca Roaccutane ar trebui de fapt sa`ti eliminie grasimea asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) sau poate sunt eu un pic cam nerabdatoare.Dermatoloaga mea mi`a spus ca si o viata sexuala activa ajuta la vindecarea acneei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Imi aduc aminte ca mi`a zis : pai pune mana si gaseste`ti un baiat,ca e si pe baza de hormoni ,iar eu i`am rapsuns ca baiatu il am de cativa ani.Deci acum trebuia sa am tenu curat ?!:))(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) bafta multa la vindecare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) R0shkata las`ca si p mine m-a pacalit dermatologu` cu viata sexuala activa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca in dezechilibre hormonale tot anticonceptionalele-s mai benefice...bafta multa la examene...nu cred ca trebuia sa t apuci de Roaccutane pt cateva cosuri...se recomanda in caz de acnee refractara la tratamentele celelalte existente,acnee pustulo-chistica,nodulara...deci ceva mai grav decatt ce ai tu...poate in cz tau ar fi mers ceva naturist cu ceva anticonceptional...si vad ca iei o doza cat de cat consistenta..te sustin in tratament,dar era o cale mai usoara pt tine...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu nu mai disper,m-am mai calmat in ceea ce priveste acneea,datorita Roaccutane-ului...dar la mine cred ca e si o componenta "psycho",ca fara maini pe fata nu prea pot...le bag in buzunar,prietenu` meu ma pune sa imi tai unghiile scurt ca sa nu ma mai rup pe fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) sau cand invat,imi ocup mainile cu cate o chestiuta cu care ma joc ca sa le tin ocupate:))) o intreaga strategie,ce sa mai.... folosesti vreo crema cu SPF?ce alte creme mai folosesti pe langa acest tratament? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 8-April 07 Member No.: 1,452 ![]() |
R0shkata las`ca si p mine m-a pacalit dermatologu` cu viata sexuala activa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca in dezechilibre hormonale tot anticonceptionalele-s mai benefice...bafta multa la examene...nu cred ca trebuia sa t apuci de Roaccutane pt cateva cosuri...se recomanda in caz de acnee refractara la tratamentele celelalte existente,acnee pustulo-chistica,nodulara...deci ceva mai grav decatt ce ai tu...poate in cz tau ar fi mers ceva naturist cu ceva anticonceptional...si vad ca iei o doza cat de cat consistenta..te sustin in tratament,dar era o cale mai usoara pt tine...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu nu mai disper,m-am mai calmat in ceea ce priveste acneea,datorita Roaccutane-ului...dar la mine cred ca e si o componenta "psycho",ca fara maini pe fata nu prea pot...le bag in buzunar,prietenu` meu ma pune sa imi tai unghiile scurt ca sa nu ma mai rup pe fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) sau cand invat,imi ocup mainile cu cate o chestiuta cu care ma joc ca sa le tin ocupate:))) o intreaga strategie,ce sa mai.... folosesti vreo crema cu SPF?ce alte creme mai folosesti pe langa acest tratament? Buna, In sfarsit gasesc pe cineva ca mine...am inceput tratamentul cu Roaccutane de 4 zile dupa nenumarate alte incercari cu tot felul de chestii..creme, masti, pastile (antbiotice, nizoral)....NIMIC....dermatoloaga mi-a zis ca nu are legatura viata sexuala cu fata mea....in schimb mi-a recomandat sa continui tratamentul cu Diane 35 (iau de 4 ani) impreuna cu Roaccutane (doza mica 2pastile a 10 mg pe zi) si crema BREVOXYL. Sunt fantastice!!!!in a patra zi de tratament am cosuri dar se trag vazand cu ochii....cicatricele in schimb sunt grave....eu sunt sigura ca o sa fie bine. ati intrat pe www.acne.org sa vedeti galeriile Accutane? sa va minunati?problema pe care o am este ca stau la mare si vreau la mare....am inteles ca nu am voie la soare.......voi ce ati auzit??? cred ca ar fi bine sa imi iau o lotiune de corp cu SPF mare ptr cand mai ies afara,nu?iar de plaja...nici nu ma gandesc..... va pup si astept un raspuns referitor la soare... |
|
|
![]()
|
|
[b] EmptyG pai cam are dreptate cu manutele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,cred ca la tine e ceva si pe baza pe baza de "nervisori" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [incearca sa te abtii sa mai pui mana pe ele,eu nu umblu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pai Roaccutane nu l`am luat eu de nebuna,3 luni am facut cu Zynerit,o luna cu skinorene..si inca doua cu isotrexin,si acum de 6 zile asa iau Roaccutane,sa speram ca scap definititv.Eu mai folosesc doua creme,dar la una cred ca am sa renunt cat de curand,folosesc una de la Bioten ptr ten gras cu miere si nuca,si una de la Dr.Raisa Motocescu Q40,crema super hidratanta cu aloe vera,e foarte buna si e vre`o 40-45 de mii. Cum am mai zis ,am auzit ca de la Roaccutane tsi se usuca tenu,eu il am parca si mai gras acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) luceste ,si culmea ma intreaba lumea cu ce ma dau ca e asa frumos,ca vrea sa luceasca si la ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Nikitutza82 nu jtiu ce sa zic ,am auzit ca nu ai voie la plaja din cauza ca ti se usuca pielea foarte tare ,si ai putea sa ramai cu cicatrici pe urma,sau cine jtie ...eu sincer...am fost,dar doar in prima si`a doua zi cand am inceput tratamentu.Shi m`am dus mai mult ca am si cateva nunti ,si sunt foarte foarte foarte alba.Dar hai sa`ti mai vand un pont ia`ti de la Nivea cream de corp cu autobronzant in ea,si`ti garantez ca intr`o saptamana arati mai bine dekt daca te duceai la plaja. Bafta multa la vindecare,dar pe langa tratemtn sa ai grija si de ten,sa`l cureti sa`l hidratezi,sa`l exfoliezi.Ma poti intreba pe mine,ca la mine in clasa eram un fel de vraci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jtiu tot felul de retete si creme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pup fetele :* /b] |
|
|
![]()
|
|
R0shkata bafta cu tratamentu`,mai asteapta o sapt-doua si`o sa vezi cum o sa devii addicted de balsamu` d buze,crema hidratanta si crema cu SPF...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar in legatura cu plaja...hmmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu am terminat tratam. si o sa ma risc d-abia prin septembrie sa ma duc la plaja si asta cu protectie maxima... mi-am luat si eu crema din aceea nuantatoare si sincer,era sa cred ca e cea mai buna solutie:)) era...mirosea bine,pielea era mai tonica,eram bronzata perfect...dar cand a inceput sa se duca,mi-a lasat toata pielea patata...noroc ca se duc repede petele alea...valabil si pt Dove Summer Glow...deci?alta solutie fara pete si accesibila ca pret aveti?pup. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:29 PM |
|