IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
delia05
post Jul 1 2007, 12:57 AM
Post #251

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,750

mie mai nou a inceput sa mi se descuameze pielea d p fata mai ales pe nas si pe barbie..parca as fi stat la plaja..toata lumea ma intreaba unde m-am bronzat asa de mi se ia pielea si eu n-am calcat pe la plaja:0
cat despre acnee sunt f multumita , a disparut in proportie de 80% ,mai imi apar cate 2-3 ..
Go to the top of the page

+Quote Post
scufita rosie
post Jul 1 2007, 09:54 AM
Post #252

Contaminat
*

From: bucuresti
Member No.: 1,298

hi. it's been a while (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu sunt cea cu durerile de cap de la roacc.au trecut. e posibil sa fi fost si de la stresul sesiunii. beats me.
am si eu o intrebare... ati auzit cumva, sau i s-a intamplat cuiva ca dupa ce a terminat tratamentul sa ii reapara acneea? ms.

ps: iar de plaja.. mie mi-a zis sa nu stau ca apar pete. dar m-a prins soarele prin oras (ca nu m-am ascuns niciodata de soare) si nu mi-a aparut nimic.. se colorase dragutz tenu.

+Quote Post
Florina
post Jul 1 2007, 12:51 PM
Post #253

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Eu iau de 1 luna juma Sotret in prima saptamana de tratament luam 20 mg/zi dupa care am redus doza la 10 mg/zi. Fata mea incepe sa arate mai bine dar miau iesit acuma niste monstri din aia durerosi pe un obraz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Cam in cat timp ar trebui sa am si eu tenul curat si o fata normala ? Nu stiti ceva crema cu factor de protectie mare dar care sa fie si um pic coloranta ca eu de vreo 2 ani nu mai ies din casa fara fdt. Am notat in carnetel Foto max derm ati auzit careva de crema asta ?
pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
delia05
post Jul 2 2007, 09:13 AM
Post #254

Contaminat
*

sa stiti ca si mie mi-e frica sa nu revina dupa ce termin..chiar as fi curioasa daca i s-a intamplat cuiva asta..din cate stiu roaccutane mai actioneaza si cateva luni dupa ca termini,dar si dupa perioada asta oare o sa fie totul bine?doamne ajuta!!

cred ca la bioderma am vazut o crema coloranta dar nu stiu multe despre ea

miercuri ma duc la mare cateva ziile..sper sa fie ok..oricum n-o sa ma omor cu plaja,o sa stau numa dupa-amiaza,numa cu spf 50 si poate-mi iau si o umbrela..haha..mai bine ma duc direct cu paltonu pe mine

+Quote Post
Florina
post Jul 2 2007, 11:19 AM
Post #255

Dependent

Delia tu cat timp ai facut tratament cu Roaccutane? si ce dozaj?
Am gasit la avene ceva creme pt plaja dak doriti uitativa si voi http://eau-thermale-avene.com/public/avene/html/index.php

+Quote Post
Laryss_A
post Jul 2 2007, 12:01 PM
Post #256

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

eu in curand implinesc un an de cand "m-am lasat" de roaccutane si inca toate-s bune. nu am auzit pe nimeni sa se fi trezit iarasi cu cosuri dar nici nu pot spune ca am multe cazuri pe care le cunosc , la activ.

+Quote Post
Nikitutza82
post Jul 2 2007, 08:01 PM
Post #257

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,452

delia, sunt tare curioasa cum o sa rezisti...apropo..tu ce concentratie zilnica iei?eu am 20 - 10 dim si 10 seara...ieri am fost la B'estival pe zi si am stat in soare si mi s-a umflat fata de zici ca nu am luat nimic antiacneic.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mi-am luat un fdt azi de la ina center de la covermark... am dat 120 ron.sper sa fi meritat o sa imi trag niste foto maine sa le pun pe www.acne.org azi e a 18 zi de Roaccutane si siner va zic ca in afara de faptul ca mi s-au uscat buzele pana la sange...nu am simiti nici o schimbare.................sunt f suparata

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 2 2007, 08:12 PM
Post #258

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(Florina @ Jul 1 2007, 01:51 PM) *
Eu iau de 1 luna juma Sotret in prima saptamana de tratament luam 20 mg/zi dupa care am redus doza la 10 mg/zi. Fata mea incepe sa arate mai bine dar miau iesit acuma niste monstri din aia durerosi pe un obraz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Cam in cat timp ar trebui sa am si eu tenul curat si o fata normala ? Nu stiti ceva crema cu factor de protectie mare dar care sa fie si um pic coloranta ca eu de vreo 2 ani nu mai ies din casa fara fdt. Am notat in carnetel Foto max derm ati auzit careva de crema asta ?
pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

salut,crema PhotoDerm Max este d la bioderma si este cu Spf...este f buna pe perioada tratamentului cu Roaccutane pt ca previne aparitia pigmentarilor ...

+Quote Post
delia05
post Jul 2 2007, 10:38 PM
Post #259

Contaminat
*

nikitutza eu iau o concentratie mare 4 pastile pe zi..in primele sapt am luat 5 ,iau de 1 luna..dar spre fericirea mea nu am avut nici o umflatura,iritatie..nimik rau iar acum chiar si buzele si-au revenit la normal..folosesc in fiecare zi crema cu spf 50 de la avene care si hidrateaza p fata si pe umeri ,spate ,decolteu.. ,nu s-a intamplat nimik pana acum desi si pe mine m-a mai prins soarele in mijlocul zilei prin oras..
din pacate s-au dus planurile mele cu marea din alte motive,dar totusi e posibil sa ajung in vreun weekend..dar oricum n-o sa exagerez cu soarele eventual 2-3 ore pe zi cat mai spre soare ca si mie mi-e frica de soare.
cred ca ar trebui sa ai rabdare sunt sigura ca si la tine o sa functioneze ,dar probabil ca isi face efectul mai greu.fiecare organism reactioneaza diferit..
va pup si mult succes, sa fim frumoase:)

rectific..2-3 ore cat mai spre seara:)

+Quote Post
Florina
post Jul 3 2007, 03:21 PM
Post #260

Dependent

Eu pana acuma cand am mers la plaja mam dat pe fata cu fdt ca il am pe ala de le Estee Lauder are fps 10 su partea buna e ca nu curge de pe fata chiar dak intri in apa. Am vazut pe net ce are avene pt soare si mia placut una dintre creme sper numai sa o gasesc si in farmcacii.

+Quote Post

84 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:29 PM