IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
Nikitutza82
post Jul 20 2007, 11:32 PM
Post #271

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,452

buna fetelor,

ce mai ziceti?ce mai faceti?

monik-frumusik a uitat sa spuna ce varsta are.....
eu am 25 de ani si de-aia sunt disperata de "problema"..............adica am trecut de pubertate........

cred ca inainte sa spunem cu ce ne luptam tre sa zicem ce varsta avem....la 16 ani..te dai cu o crema si e ok, la 18....poti incerca si un anticonceptional...dar la 25????????un implant de fata noua doar...nu stiu...

cine ia roaccutane tre sa zica ce concentratie ia pe zi...eu iau 20...si cred ca e f putin.......am 1 luna si 6 zile...sa zic ca e mia bine mint, sa zic ca e mai rau iar mint................NU STIU CE SA MAI FAC.........o sa iau roaccutane in continuare...ca tratamentul prescris e de 6 luni sunt abia la inceput....m-am saturat!!!!!!!!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
delia05
post Jul 21 2007, 03:08 PM
Post #272

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,750

QUOTE(Nikitutza82 @ Jul 21 2007, 12:32 AM) *
buna fetelor,

eu am 25 de ani si de-aia sunt disperata de "problema"..............adica am trecut de pubertate........

cred ca inainte sa spunem cu ce ne luptam tre sa zicem ce varsta avem....la 16 ani..te dai cu o crema si e ok, la 18....poti incerca si un anticonceptional...dar la 25????????un implant de fata noua doar...nu stiu...
cine ia roaccutane tre sa zica ce concentratie ia pe zi...eu iau 20...si cred ca e f putin.......am 1 luna si 6 zile...sa zic ca e mia bine mint, sa zic ca e mai rau iar mint................NU STIU CE SA MAI FAC.........o sa iau roaccutane in continuare...ca tratamentul prescris e de 6 luni sunt abia la inceput....m-am saturat!!!!!!!!!!!!

eu nu prea inteleg ce e cu concentratiile astea..vad ca voi luat f putin..unele cateva mg pe saptamana!iar eu am inceput cu 5 pastile pe zi acu iau 3 doct mi-a zis ca o sa tot scad pe masura ce lunile trec..oricum la mine se vad efecte mari..voi poate luati prea putin si d-aia nu aveti efecte..si ma gandesc ca daca scadeti doza pe masura ce trece timpul la cat ajungeti?la una pe saptamana?

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 21 2007, 03:58 PM
Post #273

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

din ce am citit eu despre roaccutane, cu cat doze e mai mare cu atat sunt mai pronuntate efectele secundare, de-aia se fac analize ca sa determine si cat suporta organismul fiecaruia (nu doar cat e nevoie pt vindecare).

din ce am citit eu doctorii francezi prescriu mereu doze mari si sunt pline forumurile de 'roaccutanieni' cu efecte secundare mai mult sau mai putin grave.

+Quote Post
Florina
post Jul 22 2007, 12:36 AM
Post #274

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Da si mie mi se pare ca iau o doza prea mica adik din ce am citit eu pe net vad ca toata lumea ia mai mult ca mine. Pe mine nu ma deranjeaza sa fac o perioada mai lunga tratamentul atata timp cat am rezultate chiar dak acestea apar mai incet si nu o sa am parte de efecte secundare. Eu iau de 2 luni si 10 zile Roaccutane cate 10 mg/ zi si am rezultatre adik fata imi arata mai bine dar totusi mai e mult pana o sa fiu bine si cu tenu curat si frumos.

+Quote Post
scufita rosie
post Jul 23 2007, 09:54 AM
Post #275

Contaminat
*

From: bucuresti
Member No.: 1,298

QUOTE(Nikitutza82 @ Jul 21 2007, 12:32 AM) *
buna fetelor,

buna faza asta cu tratamentul naturist. poate daca ar gasi cineva ceva cu adevarat "miraculos" ar trebuiu incercat...dar si eu, ca si voi, am incercat fel de fel si cosurile tot nu mi-au trecut.
despre roacc am obs ca se zic foarte multe lucruri. ba ca e de bine ba ca e de rau. evident ca e de rau cand citesti prospectul unde esti atentionat ca nu ai voie sa faci copii timp de 2 ani ori ies cu malfomartii. mie asta mi-a dat de gandit si mi=a fost frica. insa medicul meu m-a asigurat ca folosind o doza mica (10mg/zi, 5/7) organismul o sa faca fata.
cat despre mie.. iau din martie (parca). a trebuit sa am ff mare rabdare ca eram semi plina de cosuri. si dureau. era foarte neplacut. :( dar a trecut si asta.. cu putin a rabdare. nu mai incercati sa va ganditi la asta, ca nu trec sau ceva. trebuie sa va inarmati cu ceva rabdare cand incepeti tratamentul asta. la mine nimic nu a avut efect mai bun ca roacc.cand ma uit pe pozele de acum 6 luni imi vine sa plang..
mult succes cu tratamentul, insanatosire grabnica :P si aveti incredere in voi. :)

+Quote Post
dana1
post Aug 1 2007, 04:25 PM
Post #276

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

Salut, am inceput si eu de ieri tratamentul cu roaccutane, 20 mg pe zi. Acum mi-e putin teama sa nu ma trezesc cu explozia de cosuri de la inceput, pt ca eu la toate tratamentele asa am patit. Dar vad ca voi ati scapat totusi de eruptia de la inceput si ati avut rezultate chiar si dupa 3 saptamani. De abia astept sa vad si eu ceva rezultate (ca m-am saturat de fata asta)! Va tin la curent cu evolutia mea! Pupici!

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 1 2007, 11:12 PM
Post #277

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

bafta multa, dana, iti tin pumnii sa mearga bine tratamentul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Florina
post Aug 6 2007, 11:13 AM
Post #278

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Salut fetelor,
Eu iau Roaccutane de aproape 3 luni (la inceput am luat Sotret). Luna asta miam luat Roaccutane gratuit (mam dus la doctorita de familie si am rugato sa imi dea compesat si mia dat.) Asa ca am scapat de o cheltuiala.
Fata imi arata mai bine nu mai am cosuri mari decat 2-3 dar am din alea micute cat varfu unui ac nu is foarte inestetice dar se vad. Semne am cat incape sper sa scap si de astea.
Pupici
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
onuttzza
post Aug 7 2007, 02:28 PM
Post #279

Contaminat
*

Member No.: 1,999

QUOTE(angelito @ Jan 22 2006, 08:29 PM) *
Buna, fetelor, vroiam sa stiu daca mai urmeaza cineva tratamentul acesta, in afara de mine si Lari?!

Eu acum sunt in a doua saptamana de tratament, iau 5 capsule de 10 mg (Sotret)/saptamana, si deja incep sa observ ceva efecte secundare - in primul rand uscarea pielii si a buzelor, chiar trebuie sa intensific hidratarea.

Stie cineva daca aceste medicamente provoaca dureri de stomac?!

:-*

sal. si eu iau sotret de o saptamana si chiar din a doua zi mi s'au uscat buzele. pielea nu mi s'a uscat. nu cred ca poate provoca dureri d stomac, dar in orice caz nu ai citit prospectu'?

+Quote Post
dana1
post Aug 9 2007, 11:42 AM
Post #280

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

Salut! Sunt in a 10 -a zi de roaccutane, fata e putin cam rosie, buzele au inceput sa se usuce si mi-au aparut multe cosuri pe fata (chiar si in zonele unde nu aveam probleme). Cred ca a inceput euptia de inceput, asa cum scrie in prospect. Oare cat o tine, ca sunt disperata. Voi ati simtit o agravare a acneei la inceputul tratamentului? Si daca da, dupa cat timp se amelioreaza? Pupici!

+Quote Post

84 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:21 PM