IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
alex_17
post Aug 22 2007, 07:38 PM
Post #301

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 2,078

Salutare fetelor! Din start va zic ca sunt baiat, sper sa nu fie vre'o problema dat fiind ca forumu este destinat doar voua. In fine,sa trec la subiect, am urmat in urma cu 5-6 luni tratamentu cu sotret de 3 luni, timp in care nu am avut prea mari probleme cu acnea, doar 2-3, insa de prin august au inceput sa apara mai puternic, (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Acu nush ce sa mai fac, teoretic daca nu mai aveam probleme cu astea, in luna sept trebuia sa ma prezint la dermatolog pentru o sedinta de peeling, dar ma bate un gand sa fac din nou tratamentu cu storet.Voi ce ziceti?

PS: Danke pt orice raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 22 2007, 08:16 PM
Post #302

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

salut !am terminat de o luna juma` tratamentu` cu sotret si roaccutane,am luat o doza mica,regret ca nu am avut curaj sa iau mai mare...acum e incomparabil desi parca incepe sa fie din ce in ce mai gras tenu`...sper sa ramana asa...mai ies si 2-3 punctulete negre da` nu e cum era inainte ceea ce ma bucura...va urez si voua o experienta placuta cu acest medicament controversat:)

+Quote Post
Cindy
post Aug 22 2007, 08:19 PM
Post #303

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Alex!

+Quote Post
Florina
post Aug 22 2007, 11:25 PM
Post #304

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Salut
Alex, in primul rand vreau sa te intreb ceva. Cand ai facut tratamentul ce doza ai luat?
Eu zica ca poti sa refaci tratamenul cu roaccutane dar totusi ar fi bine sa consulti un medic sa iti zica ce doaza ar fi recomandat sa iei acuma si sa faci ceva analize dak e nevoie (la ficat de ex)
Nikitutza, masca cu aspirina poti sa o faci destul de des chiar si zilnic dar eu zic ca e mai bine um pic mai rar. Eu de ex o fac o data la 4-5 zile.

+Quote Post
scufita rosie
post Aug 23 2007, 12:50 AM
Post #305

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 1,298

of..suna oribil ce ati zis voi... ca v-au reaparut... imi pare foarte rau mai ales ca eu o sa termin tratamentul in maxim o sapt si imi e f frica de aceeasi soarta... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu deja sunt la a 6a luna de roacc luat 10mg, 5/7.
si azi cand am fost la derm am intrebat de problemele unora dintre voi carora le-au aparut multe cosuri la inceputul tratamentului si a zis ca nu e tocmai normal. si a precizat ca e posibil sa fie din cauza dozei mari.
of... numai bine tuturor.

+Quote Post
alex_17
post Aug 23 2007, 09:04 AM
Post #306

Contaminat
*

Florina , pai am luat cate o pastila de 20 mg/zi, (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , iar inainte de tratament facusem si un test la sange, probabil ca ma va pune sa-l refac...

+Quote Post
Girlish
post Aug 23 2007, 03:10 PM
Post #307

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Eh, si mie mi-au reaparut dupa vreo 6 luni de la terminarea tratamentului, da' mai putine ca inainte, iar partea buna a fost ca o vreme dupa tratament nu mi-au mai aparut si s-au dus si semnele. Cand am vazut ca imi reapar m-am indopat cu Zinc si am mai dat cu cate o crema, iar in prezent iau anti si tenul imi arata acceptabil.
Unul dintre dermatologii la care am fost mi-a zis ca tot o sa-mi mai apara din cand in cand, ca n-o sa scap definitiv de problema asta, dar ca ea se va micsora considerabil si ca e bine sa folosesc o crema in acest scop.

+Quote Post
Nikitutza82
post Aug 24 2007, 07:14 AM
Post #308

Contaminat
*

Member No.: 1,452

Buna fetelor si ..baiatule (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu mai am 4 zile si termin luna a 3-a. imi pare rau ca nu m-am dus la un dermatolog care sa imi dea tratamentul cu roaccutane din timp. mai am pe fata 4 cojite de la niste cosuri zgarmate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si pete/cicatrici, dar acum pot iesi afara si fara fdt....adica nu sunt curata pe fata..dar sunt acceptabil...si ganditi-va ca mai am 3 luni de tratament in fata!!!m-am interesat si am inteles ca cicatricile imi vor trece pana la sfarsit, iar pata ce mi-a aparut (melsama) trece singura sau tratata cu un peeling chimic. o sa fac poze noi sa le pun pe acne.org....cine e inca in dubii - si nu stie daca sa ia sau nu roaccutane - nu mai stati pe ganduri! treceti pe el:)...ma apus si de reclama acum...nu, serios, eu una sunt f multumita. mi-a fost f greu la inceput - prima luna si jumatate - dar am avut o perioada in care efectiv am simtit cum raman curata si inca simt. azi am o cojita mare - maine mai am o urma de cojita si poimaine nu o mai am de loc.

va pup si....fruntea sus.

+Quote Post
ramonik
post Aug 26 2007, 04:08 PM
Post #309

Musafir

Hey,
Eu fac tratament cu Roaccutane si imi este foarte bine, iau o pastila de 20 mg pe zi.
Dar pe langa asta trebuie sa ne si protejam, adica atunci cand iesim din casa trebuie sa ne dam cu o crema cu protectie solara cat mai ridicata. Trebuie sa avem grija la alimentatie si multe alte lucruri.

Pup pe toata lumea.

+Quote Post
alex_17
post Aug 27 2007, 06:26 PM
Post #310

Contaminat
*

Hola!

ups..am apasat eronat pe ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Voiam sa zic ca am fost la dermatolog si mi'a zis ca inca nu este momentul potrivit pentru perioada asta calduroasa sa'mi prescrie sotret,si mi'a spus sa ma dau cu retin a pe fata pt o luna,si apoi daca nu trec poate o sa'mi prescrie sotret... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

84 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:06 AM