![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Alex ai grija cum folosesti retinul ca e um pic agresiv. Eu ma dadeam cu el si peste o juma de ora puneam peste o crema hidratanta. Trucu asta il stiu de la fetele de aici. Il foloseam doar o data la 2 zile. Poti sa intri si pe acnee si o sa gasesti acolo multe sfaturi. Sunt foarte dragute fetele si te vor ajuta cu placere.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Buna! Cum o mai duceti?
Eu am 29 de zile de tratament cu roaccutane si parca incepe si la mine cat de cat sa se curete tenul (sper ca de acum inainte sa fie din ce in ce mai bine, sa nu ma trezesc iarasi cu vreo eruptie). Astazi merg la dermatolog si cred ca o sa-mi dea si un antibiotic. Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Eu am 3 luni juma de tratament si arat din ce in ce mai bine. Acuma ma pun sa imi fac o kilareala si sper ca dupa ea sa fie si mai bine (pe maine, poimaine dupa ce imi trec urmele de la kilareala)
dana, ma bucur ca e mai bine. Sa ne zici cum a fost la dermatolog si ce ti-a mai dat. pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
dana, ma bucur ca e mai bine. Sa ne zici cum a fost la dermatolog si ce ti-a mai dat. Am fost ieri la dermatolog, nu mi-a dat nici un antibiotic (nu mi-a iesit nici un stafilococ la rezultatul colectiei purulente). Iau in continuare roaccutane, 20 mg, 5 zile pe saptamana si 30 mg doar 2 zile pe saptamana. In rest mi-a zis sa nu mai folosesc produse antiacneice pentru fata ci doar produse destinate pielii sensibile, iritate, produse hidratante. Mi-a recomandat cele de la Avene, Bioderma, sa vad ce-mi iau. Si sa folosesc zineryt, nu pe toata fata (ca ma irita), doar asa pe cosurile mai naspa. In rest balsam de buze (mi-am luat unul de la neutrogena) si cam atat. Acum sper sa nu ma trezesc iarasi cu vreo eruptie in ziua cand iau 30 mg in loc de 20 mg. Cam atat! Va tin la curent! Pupici! Fetelor, voi ce mai ziceti? Delia, Rox, cum mai sunteti? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 1-April 07 From: cluj-napoca Member No.: 1,427 ![]() |
hmmm...eu am facut ceva ce poate nu ar fi trebuit dar oricum nu regret.Nu-mi puteam imagina vara fara sa fiu bronzata mai ales ca mergeam la mare asa ca pe la inceputul lui iulie am renuntat la tratament.Mi se ingrasa din nou zona T dar in rest pielea imi arata din ce in ce mai bine.Plus ca sunt bronzata acuma si foarte multumita:)Cosuri nu mi-au mai aparut deloc.Oricum cat de curand ma duc iar la consultatie pentru ca vreau sa reiau tratamentul.Am facut pana acum 3 luni de tratament si chiar daca nu mai am cosuri active trebuie sa scap de urme.Va pup si numai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ah..inca ceva.nu credeam ca o sa spun asta vreodata...dar eu nu ii mai vad rostul fondului de ten:)) |
|
|
![]()
|
|
Nici eu nu mai prea folosesc produse antiacneeice ( doar o crema de la ivatherm dar rar, ceva masti cu aspirina si cam atat). De la bioderma mie imi place Sebium H20 (demachiant) si de la Avene apa termala.
|
|
|
![]()
|
|
Buna fetelor! Voi pe langa Sotret/Roaccutane folositi si anticonceptionale? Eu am inceput de ieri Yasmin...dar cred ca o sa renunt.....am citit pe forum acne.org aproape numai lucruri rele despre Yasmin...ca m-am speriat rau. Aproape majoritatea s-au trezit dupa prima, a doua luna.......cu foarte multe cosuri pe fata, chiar mai rau decat aveau inainte...si multe au renuntat (chiar daca in prospect scrie ca poate trata acneea, acest lucru nu s-a intamplat). Chiar nu stiu ce sa fac!
Ma gandesc sa renunt la ele....si apoi sa merg la endocrinolog sa-mi fac dozajele hormonale...sa vad cum stau. Voi ce anticonceptionale luati? Am luat diane 35 mai demult....dar ma ingrasasem de la ele. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
EDITAT
Eu iau Yasmin si n-am avut efecte negative, insa nici efecte spectaculoase. Daca ai o acnee usoara, poti sa le iei ca tratament, daca e mai severa, incearca ceva mai puternic. Oricum, cred ca Sotret-ul isi va face treaba. Multa rabdare! Dupa 3 luni de anticonceptionale poti sa zici daca sunt bune sau nu pt tine. Daca le-ai inceput eu te sfatuiesc ca cel putin 3 luni sa te tii de ele. Nu e bine sa iei o luna Yasmin si o luna alt tip de anticonceptional. Poate duce la dereglari. This post has been edited by ala80: Aug 30 2007, 03:24 PM
Reason for edit: postare link site romanesc
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu iau anticonceptionale nu prea le vad rostul plus ca am tot auzit ca poti avea multe efecte secundare de la ele.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu iau yasmin ( nu pentru acnee insa ci pentru ce sunt anticonceptionalele inventate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si nu m-am umplut de cosuri. Si le iau de suficient de mult timp. Nu m-am ingrasat , nu am vazut nici un fect negativ.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:08 AM |
|