![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
buna fetelor! am vesti proaste:((( eu sunt in ultima luna cu R. totul e ok mi-a trecut acneea doar ca ,cred ca atunci cand n-o sa mai iau o sa revina la loc:((( si spun asta pt ca acum vreo 2 saptamani din cauza unei infectii in gat a trebui sa iau multe antibiotice si ca sa nu agresez prea mult corpu am intrerupt vreo 10zile tratamentul cu R.si ghici ce?incepusera deja sa-mi apara vechile mele cosuri,tenul se ingrasase din nou:(((mi-am adus aminte cum era cand aveam cosuri:(((ce urat..nu stiu cum o sa ma suport din nou cu acnee acum cand ma obisnuisem cu tenul curat.. stiti cumva daca se poate repata tratamentul si dupa cat timp si daca dupa al doilea tratament e sigur ca nu mai revine? uff..sunt deja deprimata mi-e frica ca se termina luna si tratamentul si-o sa-mi revina acneea:(( si eu am mai intrerupt tratamentul cand mi se terminau si n-am avut timp sa ma duc la dermatolog sa-mi dea reteta si cateva zile bune intrerupeam...dar n-au fost probleme...de asta mie frica si mie cand o sa termin definitiv tratamentu sa nu-mi apara din nou (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) poate ca ar trebui sa iei in continuare ...vezi ce iti spune dermatologu...nu te descuraja ca daca te stresezi mai rau faci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
chiar astazi am fost la dermato sa-mai mai dea pastile si chiar am intreba-o pe doctorita daca dupa terminarea tratamentului va reaparea acneea k si mie imi e frica si mi-a zis numai in cazul in care nu sunt luate cum trebuie si compozitia...trebuie data dupa kg ...nu trebuie data asa"hai ia-le si tu acolo"ca de aia si apar recatiile astea adverse mai nasoale depinde si d organism si daca intrerupi tratamentul o perioada si iar il reiei..eu de ex la 1.77 si 59 d kg mi-a dat sa iau cate 2 pastile de 10 pe zi...o sa ma chinui luni bune luand cate 2 pastile dar asta e nu vreau sa-mi maresc doza ca dupa aia sa am probleme vb la doctorita"da ce draga esti tanara ce ai altceva de facut" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by georgy_georgy: Nov 16 2007, 10:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 1-April 07 From: cluj-napoca Member No.: 1,427 ![]() |
eu am 4 luni jumate de cand am intrerupt tratamentul si nu mai am probleme din contra tenul pare sa arate tot mai bine.ce ma deranjeaza e ca tenul imi este din nou gras in zona T...ceea ce normal in timpul tratamentului incetase sa mai fie.ah si mi-au mai aparut cateva cosulete pe frunte dar mici.sper sa nu fie motiv de ingrijorare.oricum..repet..eu 3 luni am facut tratamentul si diferenta e maaare.persoane care nu m-au mai vazut de mult se mira de cum mi s-a curatat fata.so...aveti rabdare ca se rezolva:)
ah..si inca ceva.eu nu mai folosesc fon de ten deloc(inainte ma simteam goala fara fdt..nu ieseam din casa fara..si acum ma simt ciudat cand imi pun).oricum.. cred ca asta a avut mult de-a face cu vindecarea tenului.si ce am mai observat la mine, ceea ce mananc afecteaza aspectul tenului.de ex am tinut un regim(fara carbohidrati,carne de porc,grasimi) si tenul imi arata minunat.acum ca am revenit la vechiul regim de alimentatie..s-a mai si ingrasat...plus cosuletele acelea.incerc pe cat posibil sa ma feresc de alimentele "daunatoare" |
|
|
![]()
|
|
eu am 4 luni jumate de cand am intrerupt tratamentul si nu mai am probleme din contra tenul pare sa arate tot mai bine.ce ma deranjeaza e ca tenul imi este din nou gras in zona T...ceea ce normal in timpul tratamentului incetase sa mai fie.ah si mi-au mai aparut cateva cosulete pe frunte dar mici.sper sa nu fie motiv de ingrijorare.oricum..repet..eu 3 luni am facut tratamentul si diferenta e maaare.persoane care nu m-au mai vazut de mult se mira de cum mi s-a curatat fata.so...aveti rabdare ca se rezolva:) ah..si inca ceva.eu nu mai folosesc fon de ten deloc(inainte ma simteam goala fara fdt..nu ieseam din casa fara..si acum ma simt ciudat cand imi pun).oricum.. cred ca asta a avut mult de-a face cu vindecarea tenului.si ce am mai observat la mine, ceea ce mananc afecteaza aspectul tenului.de ex am tinut un regim(fara carbohidrati,carne de porc,grasimi) si tenul imi arata minunat.acum ca am revenit la vechiul regim de alimentatie..s-a mai si ingrasat...plus cosuletele acelea.incerc pe cat posibil sa ma feresc de alimentele "daunatoare" doar 3 luni de tratament?eu deja sunt in a3a luna de tratament dar mie mi-a zis ca o sa continui luni bune cam 1 an sa ma curat definitiv probabil din cauza dozei...si la mine se vede diferenta trebuie rabdare multa... si rox,aceeasi chestie e si la mine cu alimentatia de cate ori mancam mai gras si tot felu de chestii se ingrasa tenul si imi apareau cosuri...dar am renunta bine ma mai scap cateodata dar incerc sa ma abtin...mie si cola mi-a facut mult rau....de aceea cred ca si alimentatia conteaza foarte mult e testat (IMG:style_emoticons/default/322.gif) pup This post has been edited by georgy_georgy: Nov 20 2007, 03:25 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Eu am intreeupt tratamentul de o luna si cateva zile fata mea arata bine chiar foarte bine mai imi apare cate un cos din cand in cand dar is micutze si trec repede dak aplic ceva local. Si cum trec zilele imi trec si urmele lasate de acnee fara nici un tratament
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 24 Joined: 5-June 07 Member No.: 1,750 ![]() |
georgy pe bune ti-a zis sa faci tratamentul 1 an?
eu credeam ca e maxim 6luni,daca ar fi dupa mine l-as continua dar cred ca ar fi prea mult mai ales ca eu am inceput cu doza mare ,eu luat 5pastile la inceput si am tot scazut pana am ajuns la 1 la doua zile ,eu nu cred ca a tinut cont de kgmele ca la cat sunt de slabuta cred ca imi dadea 1 la saptamana.. uff nush ce sa mai zic ..mai am o saptamana si gata(a 6-a luna adica) poate fac o pauza de cateva luni si dup-aia il mai incep o data..sa vedem o sa merg si la dermato sa intreb wish me luck sa nu- mi apara din nou..nustiu poate o sa vi se para o prostie dar eu de cand nu mai am acnee am relatii mult mai reusite cu persoanele de sex opus,chiar cred ca din cauza acneei am avut multe probleme in trecut cu relatiile mele si acum ii inteleg ,nici mie nu mi-ar placea sa mangai un ten cu cosuri..uff va puup |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
delia, eu am facut tratamentul 1 an si jumatate....deci se poate si mai mult. Si multa bafta! In ce priveste relatiile, de orice natura si fel , e normal sa le simti mai "infloritoare" pentru ca si tu la randul tau te simti mai bine in pielea ta si asta se reflecta in felul cum socializezi.
|
|
|
![]()
|
|
georgy pe bune ti-a zis sa faci tratamentul 1 an? eu credeam ca e maxim 6luni,daca ar fi dupa mine l-as continua dar cred ca ar fi prea mult mai ales ca eu am inceput cu doza mare ,eu luat 5pastile la inceput si am tot scazut pana am ajuns la 1 la doua zile ,eu nu cred ca a tinut cont de kgmele ca la cat sunt de slabuta cred ca imi dadea 1 la saptamana.. uff nush ce sa mai zic ..mai am o saptamana si gata(a 6-a luna adica) poate fac o pauza de cateva luni si dup-aia il mai incep o data..sa vedem o sa merg si la dermato sa intreb wish me luck sa nu- mi apara din nou..nustiu poate o sa vi se para o prostie dar eu de cand nu mai am acnee am relatii mult mai reusite cu persoanele de sex opus,chiar cred ca din cauza acneei am avut multe probleme in trecut cu relatiile mele si acum ii inteleg ,nici mie nu mi-ar placea sa mangai un ten cu cosuri..uff va puup da delia,cum spune si larisa se poate si mai mult acum depinde si de cantitate ...trebuie tinut cont de kg mi se pare totusi ca ti-a dat cam mult...eu cum am mai zis iau 2 pastile/zi si nu vreau sa maresc doza pt ca mie ca apar reactiile adverse alea mai grave luna trecuta nu stiu sigur daca chiar era de la pastile dar imi cam cadea parul si m-am speriat a vrut sa imi scada doza sa iau doar 1 pastila/zi dar a zis totusi sa iau 2 si daca mai am probleme cu el sa scad si de aia zic ca nu vreau sa am probleme dupa aia sa recidiveze acneea chiar daca o sa mai dureze pana termin tratamentul...decat in graba mai bine usor si sanatos ca in reclama aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum eu zic totusi sa nu intrerupi tratamentul sa-l continui dar cu grija pana scapi definitiv de povara asta de acnee...de fata mea ce pot sa zic nu vreau sa ma entuziasmez prea tare si sa ma trezesc iar cu "nepoftitii musafiri" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar arata mult mai bine fata de cum era inainte ...duamne groaznica...acum cicatricile astea ce mai sunt asa problema si cateva cosulete dar in rest e ok...sper sa scap o data de ea definitiv si acelasi lucru va doresc si aveti grija si ce mancati pt ca conteaza destul de mult si asta influenteaza acneea ...alimentatia si stresul (IMG:style_emoticons/default/322.gif) puuupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) aaa sa nu uit...larisa,ca tu esti mai veche pe aici si ti-am citit cele postate...dupa ce ai terminat tratamentul ai mai avut probleme asa grave cu acneea?a recidivat? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ca mie de asta imi e cel mai frica sa nu reapara.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by georgy_georgy: Nov 24 2007, 10:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Da, georgy, din pacate a recidivat. Despre asta am scris mai multe pe topicul cu Acneea, ajunsa din nou in culmea disperarii. Intre timp, parca e ceva mai bine dar nu mai am tenul curat pe care l-am avut in timpul tratamentului si ceva vreme dupa. Am mai fost la dermatolog si mi-a dat o noua schema de tratament care nu include roaccutane-ul. A spus ca este recidiva dar intr-o forma mai usoara....Dar precum am mai scris, nu vreau sa deceptionez pe nimeni, eu am fost si sunt fan roaccutane asa ca ...nu e musai sa ai ghinionul meu. Eu pun recidiva mai degraba pe o greseala a medicului dar cata vreme nu am "probe" cu care sa probez afirmatia asta ...prefer sa o tin mai mult pentru mine. In orice caz, am vazut si oameni complet vindecati cu roaccutane dupa 3 luni de tratament si care nu au mai avut probleme dupa aceea.
Bafta multa ! |
|
|
![]()
|
|
off :(imi pare rau... sper sa nu patesc si eu asa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) oricum sunt de parere ca roaccutane este unul dintre cele mai bune tratamente si incerc sa am incredere in el
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:47 PM |
|